VIDEO Băieţii de la Hotel FM, dezamăgiţi de locul ocupat la Eurovision: "Am evoluat bine şi chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision, a terminat concursul pe locul 17, obţinând 77 de puncte. Băieţii au declarat că ei au evoluat bine, au fost pregătiţi şi chiar nu se aşteptau la acest rezultat.

"Nu ne aşteptam câtuşi de puţin. Am crezut în piesa noastră, am evoluat bine, am fost pregătiţi, chiar nu ne-am aşteptat la acest rezultat", au declarat băieţii de la Hotel FM, potrivit Mediafax.

Membrii trupei Hotel FM au numai cuvinte de laudă despre organizarea grandiosului concurs.

"Finala a fost aşa cum a văzut toată lumea - un spectacol grandios la care noi am participat fără să ni se poată reproşa ceva", au afirmat aceştia.

În ceea ce-i priveşte pe câştigători, reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki, băieţii de la Hotel FM spun că "au avut o piesă bună ("Running Scared", n.r.) şi cei doi au cântat bine".

Băieţii de la Hotel FM au adăugat că sunt bucuroşi de locul bun pe care s-au clasat moldovenii de la Zdob şi Zdub. Aceştia au terminat concursul pe locul 12.

"Noi ne-am întâlnit cu ei şi la Chişinău, la selecţia lor naţională, şi la Bucureşti, la spectacolul nostru de susţinere - ne-am împrietenit, ne-am susţinut şi ne bucurăm pentru ei", au mai spus băieţii de la Hotel FM.

România a primit puncte de la Bulgaria (6), Olanda (4), Italia (12), Danemarca (4), Austria (1), Azerbaidjan (6), Turcia (5), Ungaria (1), Irlanda (1), Spania (8), Israel (6), Estonia (1), Moldova (12) şi Belgia (10). Italia şi Moldova au oferit ţării noastre punctajul maxim.

Pe primele trei locuri s-au clasat, în ordine, Azerbaijan, cu 221 puncte, Italia, cu 189 de puncte, şi Suedia, cu 185 de puncte.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite