Cum vor arăta vedetele de la Hollywood în 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna, în prezent şi peste zece ani Foto: Daily Mail
Madonna, în prezent şi peste zece ani Foto: Daily Mail

Deşi avem impresia că trecerea anilor ne afectează numai pe noi, nu şi pe vedetele de la Hollywood, zece ani fac diferenţa pe chipurile lor.

Nopţile pierdute cu petreceri, premierele de film, viaţa de familie şi presiunea faimei îşi vor pune amprenta pe aspectul aparent perfect al celebrităţilor de peste ocean, scrie cotidianul britanic "Daily Mail".

Chipurile vedetelor, îmbătrânite cu zece ani, sunt opera artistului Joe Mullins din Washington, SUA, specialist în medicină legală şi reconstrucţie facială. El a avut ca bază fotografiile făcute în prezent ale starurilor, dar a analizat şi stilul de viaţă al acestora pentru a recrea feţele lor, aşa cum vor arăta în 2020.

Madonna, la 51 de ani, nu-şi trădează vârsta, cel puţin nu în apariţiile sale televizate sau pe coperţile nenumăratelor publicaţii din lume. Dar, dincolo de pragul de 60 de ani, va trebui să depună eforturi duble pentru a-şi ascunde sau îndepărta ridurile.

Nici cuplul Victoria - David Beckham nu va mai avea aceeaşi strălucire din zilele noastre, iar relaţia Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt le va aduce, pe lângă împliniri familiale, şi fire grizonate de păr, cearcăne şi pungi sub ochi.

O altă vedetă care va arăta altfel după zece este Paris Hilton, care, la 38 de ani, va plăti preţul fiecărei nopţi pierdute în oraş.

Galerie FOTO – Iată cum vor arăta Angelina Jolie, Brad Pitt, Paris Hilton, Britney Spears, David Beckham şi soţia sa Victoria, peste zece ani

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite