Heidi Klum, “îngerul roşu” de la Victoria’s Secret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi întreaga lume se confruntă cu criza financiară, celebra marcă de lenjerie de lux Victoria’S Secret pare să fie “la adăpost” de recesiune şi a lansat cea mai nouă colecţie de

Deşi întreaga lume se confruntă cu criza financiară, celebra marcă de lenjerie de lux Victoria’S Secret pare să fie “la adăpost” de recesiune şi a lansat cea mai nouă colecţie de desuuri, a cărei vedetă a fost top-modelul Heidi Klum.

35 de modele au participat la opulentul show desfăşurat la Miami şi au prezentat lenjerie intimă “accesorizată” în stilul Victoria’s Secret, cu aripi de înger şi bijuterii scumpe.

Sutien de 5 milioane de dolari

Deşi este mamă a trei copii, supermodelul Heidi Klum (35 de ani) a afişat din nou un corp perfect şi a defilat pe podium purtând un sutien roşu cu diamante.

Cel mai scump articol de lenjerie intimă a fost însă un sutien în valoare de cinci milioane de dolari, purtat de modelul brazilian Adriana Lima.

Celebrităţi în public

Piesa, creată de designerul Martin Katz, este împodobită cu diamante negre şi cu rubine şi, în pofida preţului fabulos, va fi oferită spre vânzare în catalogul Victoria’s Secret.

“Poate fi purtat şi ca bluză”, a spus designerul, care a mărturisit că tema colecţiei a fost “întoarcerea la glamour”. Alte propuneri ale acestei colecţii au fost piesele de lenjerie intimă în culori îndrăzneţe, decorate cu cristale Swarovski.

Printre celebrităţile care au fost prezente în public s‑au numărat Paris Hilton, P. Diddy, actorul John Stamos şi Martha Stewart. Cântăreţul Usher a asigurat „coloana sonoră“ a show-ului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite