Adela şi Cabral, la Balul de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela şi Cabral, la Balul de Halloween
Adela şi Cabral, la Balul de Halloween

Cele două vedete vor fi amfitrioanele balului de Caritate de Halloween, care va avea loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului. Fondurile obţinute în urma balului vor fi folosite pentru ajutorarea unor copii cu situaţii financiare precare.

CITEŞTE ŞI:

Vine Halloweenu’!

Petrecere de Halloween în Parcurile Crângaşi şi Drumul Taberei

Invitatul de onoare al evenimentului va fi ambasadorul Statelor Unite, Mark Gitenstein, în timp ce actorul american Ethan Hawke îi va încuraja pe invitaţi să se implice direct în susţinerea programului „Fiecare copil în şcoală“, iniţiat de Asociaţia Ovidiu Rom.
Partea muzicală va fi asigurată de Horia Brenciu Orchestra şi, conform tradiţiei, balul va culmina cu un After Party unde este invitată trupa Balkan Fanatik din Ungaria.

„Adoptă o Şcoală“

Devenit unul dintre cele mai cunoscute evenimente de strângere de fonduri din România, Balul de Caritate de Halloween organizat de Asociaţia Ovidiu Rom, (condusă de Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke), a ajuns la cea de-a cincea ediţie.

Ca şi în anii trecuţi, când staruri internaţionale ca Angelina Jolie şi Uma Thurman au donat obiecte personale pentru a fi scose la licitaţie, şi această ediţie beneficiază de spijinul unor vedete precum Madonna şi Ethan Hawke. În timp ce actorul va sosi la Bucureşti, cântăreaţa americană va fi prezentă prin intermediul unei donaţii, o pereche de pantofi Christian Dior. Organizatorii au hotărât ca anul acesta să înlocuiască licitaţia cu un nou concept, „Adoptă o Şcoală“, prin care sponsorii se pot implica direct într-o anumită comunitate şi, în acelaşi timp, pot câştiga un obiect donat de o vedetă.

Fondurile obţinute în urma evenimentului de sâmbătă seara vor fi folosite pentru ajutorarea unor copii cu situaţii financiare precare.

Cinci ani de caritate

La prima ediţie, în 2005, Balul de Caritate a adunat 113.000 de euro pentru programul „Gata, Dispus şi Capabil“, prin care mamele sărace erau sprijinite să-şi găsească un loc de muncă pentru a-şi susţine copiii în şcoală. În anul următor, suma adunată s-a ridicat la 317.000 de euro, bani donaţi pentru programul „Fiecare Copil în Şcoală“ având ca scop combaterea abandonului şcolar cauzat de sărăcie. În 2007 şi 2008 s-au strâns 427.448 de euro, respectiv 371.675 de euro, sume folosite pentru a permite accesul la educaţie unor copii provenind din familii sărace. În iunie 2009, Ovidiu Rom a lansat campania „Şcoala te face mare“, susţinută de vedete ca Andreea Marin Bănică şi Cabral.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite