Goia, dat în judecată pentru 120.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul trupei „Voltaj” a fost dat în judecată de o firmă de brokeraj din Cluj pentru o datorie de 120.000 de euro. Potrivit Antena 3, Goia ar fi împrumutat „în marjă” bani de la

Liderul trupei „Voltaj” a fost dat în judecată de o firmă de brokeraj din Cluj pentru o datorie de 120.000 de euro. Potrivit Antena 3, Goia ar fi împrumutat „în marjă” bani de la respectiva firmă în 2007.

La fel ca şi alţi clienţi, Goia a venit cu o sumă pe care compania respectivă a completat-o, iar banii au fost folosiţi pentru a face achiziţii la bursă.

Solistul Voltaj ar fi primit 5 miliarde, cu dobândă specificată în contract, de 14% pe an. Atunci când valoarea acţiunilor scade sub suma despusă de client, aceştia trebuie să completeze până la suma iniţială.

Goia nu şi-a plătit aceste datorii, aşa că a fost dat în judecată. Potrivit aceleiaşi surse, dacă instanţa îi va da dreptate firmei din Cluj, pe lângă suma împrumutată, cântăreţul va trebui să mai plătească şi penalităţi de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite