Gina Pistol caută fete frumoase la Poiana Mărului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediţia de astăzi a emisiunii „Miss fata de la Ţară“, difuzată de Prima TV de la ora 20.30, Gina Pistol este pe post de scouter printre ardelencele de la Poiana Mărului.

Vremea neprietenoasă şi răspândirea caselor peste două dealuri au dat ceva bătăi de cap Ginei şi ajutorului ei, nea Nicu.
Defilarea pe podium cu un urcior plin cu apă pe umăr este una dintre cele mai spectaculoase probe la care au fost supuse concurentele.

„Practic, prin acest show încercăm să o găsim pe Cenuşăreasa zilelor noastre. Fetele trebuie să aibă în primul rând calităţile fizice necesare pentru o viitoare carieră în modelling. În afară de aceste calităţi, o miss trebuie să fie sociabilă, să fie plăcută şi nu în ultimul rând, isteaţă. Fata pe care o voi alege trebuie să fie dezgheţată ca să se poată lupta pentru titlu", a declarat protagonista acestei
ediţii.

Flori Bădiţa a câştigat 10.000 de euro

Formatul TV „Miss fata de la Ţară" va fi lansat la Miami, la NATPE - unul dintre cele mai importante târguri de televiziune din lume - de Tim Crescenti, influent distribuitor de formate din SUA. Emisiunea prezentată de Andreea Raicu a fost lansată în România în septembrie 2010. Câştigătoarea primului sezon, preferata publicului, cea care a făcut faţă cu brio probelor la care a fost supusă de juriu este Flori Bădiţa, din Polovragi. Pe lângă premiul în valoare de 10.000 de euro, Flori a început deja să câştige primii bani ca model. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite