Gina Pistol, în topul din Bundesliga - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre poziţia Ginei Pistol în topul iubitelor fotbaliştilor din Bundesliga, nemulţumirile lui Al Pacina faţă de folosirea imaginii sau despre actriţa Tora Vasilescu şi preferinţele sale gastronomice. Printre alte subiecte, Andrei Gheorghe şi-a pierdut imaginea de dur, iar DJ Rynno a pierdut aparatură de 3000 €.

Gina Pistol, în topul din Bundesliga. Dino Drpic, jucătorul echipei Karlsruhe, era cel mai invidiat fotbalist din Bundelsiga, datorită iubitei Nives Celsius. Mai nou, o româncă ameninţă serios supremaţia rivalei sale din Croaţia. Gina Pistol a reuşit să-i impresioneze pe fanii din Germania.Cotidianul “Bild” îi plasează pe Marica şi pe Gina Pistol (28 de ani) între cele mai interesante cupluri din Bundesliga, iar focoasa româncă este considerată una din cele mai explozive iubite ale jucătorilor din fotbalul german. Şi jurnaliştii nemţi nu omit amănuntul că Gina a aprins serios imaginaţia românilor după ce a fost protagonista a patru pictoriale în ediţia naţională Playboy, scrie Click.

Al Pacino vrea despăgubiri pentru o reclamă.
Al Pacino şi Robert De Niro au dat în judecată o companie germană care produce ceasuri, după ce aceasta şi-a promovat nişte produse folosind imagini din filmul “Crime justificate”, în care joacă cei doi actori, sugerând, în mod fals, că le sprijină. Ei au cerut daune financiare pentru încălcarea termenilor contractului, utilizarea imaginii fără acordul lor şi încălcarea dreptului la intimitate, anunţă Click.

Tora Vasilescu îşi face seră la Buftea.
Când nu joacă în filme, piese deteatru ori seriale de la Acasă TV, Tora Vasilescu adoră să grădinărească. Începând din vara aceasta, actriţa are de gând chiar să-şi cultive propriile legume, şi din plăcere, dar şi pentru că vrea să aibă pe masă produse sănătoase, netratate chimic. Pentru asta, ea îşi va face o seră la Buftea, unde are o căsuţă de vară. Îşi va cumpăra sera din Germania şi o va monta în curte. În ea, spune că va planta în special vinete şi gogoşari, pentru că acestea sunt legumele care îi plac cel mai mult, potrivit Libertatea.

Andrei Gheorghe şi-a pierdut imaginea de dur.
Cât a stat departe de radio şi de televiziune, Andrei Gheorghe pare să-şi fi erodat instinctul de bărbat dur, extrem de virulent în replici şi, uneori, şi în gesturi, dacă ar fi să ne amintim de episodul în care a scuipat un poliţist. Mai nou, revenirea în radio îl găseşte pe Gheorghe în postura unui bărbat manierat, docil iubitei lui, Petruţa Dayer. Paparazzii CanCan l-au surprins pe omul de televiziune în oraş, cu maşina, alături de iubita lui. Atent, Gheorghe a coborât din maşina şi a deschis portiera automobilului, aşteptând ca iubita sa să coboare.

DJ Rynno a pierdut aparatură de 3000 €. DJ Rynno, cel care a cunoscut succesul cu piesa “Save me”, interpretată în duet cu Sylvia, s-a ales cu o pagubă de câteva mii de euro, după ce, la o petrecere privată unde el mixa, a izbucnit un incendiu. Când lumea a dat “alarma”, Rynno - pe numele său din buletin Sorin Costache - a luat-o la goană, pentru a-şi salva viaţa şi a lăsat pradă flăcărilor aparatura de 3.000 € cu care venise, dar şi 500 de CD-uri cu muzică. Acum, el trebuie să-şi cumpere o masă de mixaj nouă, căci a rămas fără obiectul muncii, scrie Libertatea.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite