Ghidul „Adevărul TV“ de Crăciun apare joi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghid TV
Ghid TV

Din paginile ediţiei de Crăciun a suplimentului TV al ziarului „Adevărul“, ghidul cu cele mai multe recomandări, veţi afla reţetele maestrului Horia Vîrlan pentru masa de Sărbători.

Simpaticul bucătar, al cărui nume se leagă indisolubil de reality-show-ul „Cireaşa de pe tort" de la Prima TV, ne invită să privim în meniul inedit de Crăciun şi să înţelegem cum se îmbină „fiţele", bunul gust şi linsul pe degete.

„Cremă de brânză de Năsal pe foi de andive", „Picioare fragede de porc, fierte în lapte, cu legume înăbuşite", „Medalioane din muşchiuleţ de porc în sos de mere" sunt câteva dintre felurile de mâncare numai bune pentru o masă festivă de Crăciun.

Rulourile din păstrăv în coajă de brad şi creveţii picanţi sunt vedetele mesei de Sărbătoare în meniul perfect à la Vîrlan. De la masă nu pot lipsi dulciurile ca la mama acasă - prăjitura cu smântână şi nuci. Cum anume se prepară aceste bunătăţi poţi afla din suplimentul TV al ziarului „Adevărul".

Alina Puşcaş şi Gabriel Duţu, actorii principali din serialul „Narcisa Sălbatică" de la Antena 1, vorbesc într-un interviu amplu despre evoluţia lor şi a personajelor cărora le dau viaţă. Debutul în actorie i-a adus Alinei Puşcaş o mulţime de admiratori, chiar din rândul celor mici. „Am rămas şocată de faptul că sunt foarte mulţi copii care urmăresc serialul, deşi e difuzat la o oră destul de târzie", spune ea.

Mai multe informaţii despre cei doi actori citiţi în „Adevărul TV", ghidul care apare cu o zi mai devreme, joi, 23 decembrie, împreună cu ziarul „Adevărul". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite