Gheorghe Turda, nemulţumit că albeşte: „Îmi colorez sprâncenele cu dermatograf“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul artist Gheorghe Turda nu se împacă nicicum cu anii din buletin, aşa că apelează la mici cochetării. Nemulţumit că şi sprâncenele i-au încărunţit, solistul a recunoscut că nu urcă pe scenă fără a le contura cu un creion dermatograf maro, pe care îl ţine tot timpul în buzunar.

Gheorghe Turda a fost văzut adesea la un salon de înfrumuseţare din buricul Capitalei, unde cerea musai să i se vopsească sprâncenele, nemulţumit că i se albiseră aproape de tot, odată cu trecerea anilor.

Solistul le ruga pe angajate să i le vopsească exact ca pana corbului, însă i s-a atras atenţia să renunţe la idee, căci negrul îi va înăspri chipul.

Contactat telefonic de reporterii Click!, Turda s-a fâstâcit, evitând să vorbească despre vizitele lui la salon, căci nu vrea ca fanii să îl ia peste picior.

A recunoscut însă că apelează la mici trucuri, mai ales când urcă pe scenă: "În anii de facultate am absolvit un curs de machiaj, aşa că toată viaţa m-am fardat singur, pentru spectacole.

Ca să dau un pic de culoare sprâncenelor, le conturez cu un creion dermatograf maro"; a declarat artistul.

Cochetăriile lui Gheorghe Turda în materie de înfrumuseţare au devenit mai pregnante în urmă cu doi ani, când a reîntâlnit-o, în Canada, pe Teodora, marea lui iubire din anii de facultate.

Cei doi s-au logodit anul trecut şi, de atunci, solistul face naveta Bucureşti-Canada. Nu se pune însă problema unei căsătorii: "Sunt prea bătrân, ca să mă mai însor!", a mai spus el.

Vezi aici ce alte vedete apelează la vopsea pentru a-şi ascunde vârsta

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite