Geri Halliwell, creatoare de haine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta componentă a trupei Spice Girls îşi va lansa o colecţie de rochii de seară, creată pentru firma britanică Next. Geri Halliwell şi-a pus imaginaţia la muncă şi a desenat singură o întreagă colecţie de rochii. Cântăreaţa calcă astfel pe urmele fostei sale colege Victoria Beckham.

„Sunt încântată de rezultate. Cred că rochiile sunt foarte frumoase şi elegante şi nu sunt deloc scumpe", a declarat cântăreaţa pentru publicaţia Britain's Sunday Mirror. „Ginger Spice", aşa cum era poreclită Halliwell pe vremea când cânta în formaţia britanică Spice Girls, nu se află însă la debutul în modă. Cântăreaţa şi-a lansat anul acesta o linie de costume de baie, numită „Geri by Next". Pentru promovarea colecţiei, Halliwell a pozat chiar ea îmbrăcată în mai multe costume de baie, în Miami. „Este vorba de încrederea pe care o ai în tine şi această colecţie se potriveşte tuturor femeilor indiferent de greutatea lor. Este o colecţie pentru femeile adevărate şi care va face ca orice persoană să arate bine şi să se simtă fabulos", afirma cântăreaţa la acea vreme.

Pe urmele Victoriei Beckham

Pe lângă lansarea propriilor colecţii de haine, fosta componentă a formaţiei Spice Girls s-a încumetat să păşească şi pe podium, la începutul anului trecut. Astfel, ea s-a alăturat top-modelelor internaţionale Naomi Campbell şi Kate Moss, în­tr-o prezentare de modă caritabilă, care strângea fonduri pentru victimele din Haiti.

Pe lângă modă, Halliwell anunţa în presa britanică că este hotărâtă să-şi relanseze cariera anul acesta, după ce ultimul material solo al cântăreţei a apărut pe piaţă în 2005. „Geri s-a întors în studio. Vrea să îşi lanseze un nou album solo vara viitoare. Ea le-a scris tuturor prietenilor, inclusiv Victoriei Beckham, întrebându-i care sunt melodiile lor preferate, ca să le poată înregistra", declara o sursă apropiată artistei.

O dată cu lansarea creaţiilor, Halliwell o urmează pe fosta sa colegă de scenă, Victoria Beckham, apreciată în industrie pentru colecţiile sale de haine. Beckham a debutat cu prima sa colecţie de rochii de lux, în urmă cu trei ani, pe care şi-a lansat-o în cadrul Săptămânei Modei de la New York.  De asemenea, fosta cântăreaţă a mai creat blugi, poşete şi ochelari de soare.

"Am desenat totul singură şi sunt încântată de rezultate. Rochiile sunt frumoase şi elegante şi nu sunt deloc scumpe."
Geri Halliwell
cântăreaţă

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite