Gérard Depardieu a urinat în avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nevoia fiziolgică presantă l-a determinat pe actorul francez Gérard Depardieu (62 de ani) să urineze în afara toaletei dintr-un avion, în timpul unui zbor pe ruta Paris-Dublin, marţi seara. Nava aparţinea companiei CityJet, filiala grupului Air France-KLM.

„Confirm faptul că domnul Depardieu a urinat efectiv în avion", a declarat un purtător de cuvânt al grupului, pentru „Le Figaro". Conform declaraţiilor martorilor, actorul s-a ridicat de pe locul pe care îl ocupa şi s-a îndreptat spre toaletă în timp ce avionul decola. Însoţitoarele de bord l‑au rugat politicos  să se aşeze şi să mai aştepte un sfert de oră, din motive de securitate. „Am nevoie să urinez, am  nevoie să urinez", a spus precipitat actorul care n-a mai apucat să ajungă la toaletă şi a urinat efectiv pe culoar.

Nimeni nu a zis nimic

„S-a văzut clar că băuse, însoţitoarea de bord a fost uimită", a povestit o pasageră care a precizat că nu s-au făcut cometarii pe seama incidentului: „Totul s-a petrecut, aş spune în limitele curtoaziei, nu a spus nimeni nimic. Apoi domnul Depardieu s-a reaşezat la locul său. Avionul a mers în parkingul aeroportului, pentru că locul trebuia curăţat", a precizat aceeaşi pasageră. Unul dintrei cei mai bine plătiţi actori francezi, Gérard Depardieu a câştigat mai  multe premii, incluzând o nominalizare pentru un Academy Award pentru rolul din „Cyrano de Bergerac" şi premiul Globul de Aur pentru Cel mai bun actor, în filmul „Green Card".  

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite