Gerard Butler, surprins pe plajă cu fosta iubită a lui Hamilton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Butler a fost văzut pe o plajă din Brazilia, în compania solistei de la Pussycat Dolls
Butler a fost văzut pe o plajă din Brazilia, în compania solistei de la Pussycat Dolls

Actorul scoțian a fost surprins pe plajă, fără tricou, în compania fostei iubite a lui Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger. Solista de la Pussycat Dolls apare tot mai des în compania unor bărbați foarte arătoși.

După despărțirea de pilotul britanic Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger pare să nu aibă prea mult noroc la capitolul legături sentimentale. Când întâlnește un bărbat ce îi este pe plac, acesta ba o înșeală, ba fuge de o legătură serioasă cu ea, ba se dovedește a fi un tip ciudat.

Cu puțin timp în urmă, Gerard Butler se bucura, alături de Jennifer Aniston, de câteva clipe de liniște, cu ocazia aniversării de 41 de ani a actriței. Totuși, la scurt timp, Butler a fost văzut, în ipostaze foarte relaxate, pe o plajă din Brazilia, în compania solistei de la Pussycat Dolls.

Este clar că Gerard Butler nu are gusturi rele la femei. După spotul publicitar filmat împreună cu Madonna, el a mai fost văzut cu Jennifer Aniston și apoi cu Nicole Scherzinger. Între alegerile sale, toată lumea este de acord că fosta iubită a lui Hamilton pare a fi bruneta explozivă care sare imediat în ochi.

Potrivit ziarului "The Sun", când și-au dat seama de prezența paparazzilor, Gerard și Nicole au încercat să disimuleze faptul că se aflau împreună pe plajă și au mers unul în fața celuilalt, însă era deja prea târziu. Pozele făcute înainte de fotografii deghizați vorbeau clar despre faptul că Butler și Scherzinger veniseră împreună pe plajă.

Un lucru bun, însă: Gerard Butler a mai pierdut din grăsimea de pe abdomen, pe care o afișase în luna ianuarie. Și asta doar pentru a fi pe măsura însoțitoarei sale.

Vezi aici GALERIE FOTO

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite