George Michael s-a despărţit de partener. „Mi-a adus multă bucurie, dar şi multă durere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic George Michael (48 de ani) a anunţat aseară, în timpul unui concert, că s-a despărţit de partenerul său de viaţă, Kenny Goss, potrivit dailymail.co.uk.

Artistul a făcut acest anunţ chiar pe scenă, în timpul unui show susţinut la Praga, în cadrul turneului european „Symphonica", înainte de a cânta piesa „Where I Hope You Are", inspirată de această despărţire. „Ca să spun adevărul, nu mai suntem împreună de doi ani şi jumătate. Îl iubesc foarte mult. Acest om mi-a adus multă bucurie, dar şi multă durere", a spus George Michael. Cântăreţul, care a avut în trecut probleme cu drogurile, a mai spus că fostul său partener a dus propria luptă cu dependenţa de alcool, după ce i-au murit părinţii, acum câţiva ani. Kenny Goss este un dealer de artă din Texas.
Michael şi Goss au început relaţia în 1996 şi, de-a lungul timpului, au negat în repetate rânduri că s-au despărţit, ultima oară în septembrie anul trecut, când artistul a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru conducere sub influenţa drogurilor.
În timpul concertului de la Praga, George Michael i-a adus şi un tribut artistei Amy Winehouse, care a încetat din viaţă acum o lună.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite