George Michael, închis cu pedofilii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Michael a fost închis într-una dintre cele mai  luxoase celule.

Cântăreţul George Michael, care trebuie să ispăşească o pedeapsă de opt săptămâni în închisoare pentru că a provocat un accident după ce s-a urcat la volan sub influenţa drogurilor, şi-a petrecut prima zi din detenţie ascunzându-se în celula sa. „Era foarte îmbufnat. Purta pantalonii uniformei din închisoare şi un tricou, dar nu avea pantofi.

A doua zi, de dimineaţă, când uşile celulelor au fost deschise, el a rămas în celulă şi a refuzat să iasă", a declarat unul dintre deţinuţi. Artistul britanic a izbucnit în lacrimi după ce şi-a dat seama că îşi va ispăşi pedeapsa într-o aripă a penitenciarului rezervată pedofililor. Conducerea închisorii a considerat că starul se va afla mai în siguranţă în zona din închisoare destinată delincvenţilor sexuali, decât în alte secţiuni ale închisorii unde sunt încarceraţi infractori violenţi.

„Nu îmi venea să cred că cel care stătea în faţa mea era George Michael. Când uşa celulei s-a închis în urma lui, nu ştia ce să facă. Era distrus. Îşi repeta într-una «Nu pot să cred că mi se întâmplă mie una ca asta». I-am spus să se aşeze şi să se liniştească şi l-am întrebat ce s-a întâmplat, iar el şi-a pus mâinile pe cap. Plângea ca un copil mic", a povestit un deţinut, presei britanice.

Situaţia în care se află George Michael este cu atât mai tragică cu cât ceilalţi deţinuţi îi fac viaţa grea artistului. Acesta a fost întâmpinat de către condamnaţii de la închisoarea londoneză cu versiuni ironice ale unor hituri cântate de artist. Astfel, în timp ce era escortat până la duşuri, deţinuţii îi cântau „Guilty George Has Got No Freedom/Vinovatul George nu mai are libertate", parodiind piesa „Careless Whisper".

Fără vizite

Starul britanic nu va avea voie să primească vizite în primele 48 de ore de închisoare. Cu toate acestea, i-a fost permis să dea un telefon, de trei minute, partenereului său de viaţă, Kenny Goss. George Michael va petrece doar patru zile în închisoarea londoneză Pentonville, urmând ca apoi să fie transferat într-o închisoare publică.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite