George Michael, arestat de poliţia londoneză, după ce a intrat cu maşina într-un magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic George Michael a fost reţinut în Londra, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a izbit frontal, luni dimineaţă, de un magazin, informează cotidianul britanic The Guardian.

Cântăreţul a fost surprins de camerele de supraveghere ale poliţiei rutiere londoneze. La primele ore ale dimineţii, George Michael a intrat cu autoturismul său Range Rover în magazinul Snappy Snaps din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice.

Aceasta este pentru a şaptea oară când George Michael este cercetat de poliţia britanică pentru provocarea unui accident rutier.

George Michael le-a declarat poliţiştilor că nu a consumat alcool. Cântăreţul britanic a fost însă testat, ulterior, pentru consum de droguri şi de alcool, la o secţie de poliţie din nordul Londrei.

Potrivit The Guardian, acesta a fost eliberat pe cauţiune, urmând să se prezinte în faţa unui tribunal londonez pentru a fi judecat, pe data de 13 august.

George Michael a fost de două ori arestat şi pentru posesie de canabis. În ultimii ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan din cauza drogurilor sau a alcoolului.

O scurtă trecere în revistă a incidentelor care au dus la arestarea sa:

2009 - starul britanic a fost arestat pentru conducere sub influenţa drogurilor, după ce automobilul său Land Rover s-a ciocnit cu un camion, pe autostrada A34 din comitatul Berkshire.

2007 - cântăreţului britanic i s-a anulat permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani, după ce artistul a recunoscut, în timpul unui proces, că a condus sub influenţa drogurilor. El a fost anchetat în acea perioadă pentru avarierea a trei automobile parcate în mod regulamentar şi pentru fugă de la locul accidentului.

2006 - a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în timpul căruia a fumat canabis şi a declarat: "Chestia asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".

1998 - a fost arestat pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite