VIDEO Gary Moore, pentru prima dată în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chitaristul american şi trupele Faithless şi Pink Martini sunt capetele de afiş ale festivalului Ciuc Summer Fest, care începe astăzi, în Capitală. Biletele mai pot fi cumpărate de la porţile Zone Arena şi sunt mai ieftine cu 20 de lei până în ora 17.00.

15 formaţii şi artişti fac parte din line-up-ul festivalului Ciuc Summer Fest, eveniment care începe astăzi şi se va încheia duminică. Porţile de acces se vor deschide în fiecare zi la ora 17.00, iar prima formaţie va începe recitalul la 18.00, astăzi, şi la 18.15, mâine şi duminică.

În această seară, cele cinci trupe care susţin spectacole sunt Sensor, Şuie Paparude, Discoballs şi Faithless. Formaţia Sensor va fi însoţită de Mara şi Lora, fosta componentă a trupei Wasabi. Spectacolele se vor desfăşura pe două scene alăturate.

Artişti fără pretenţii

Astăzi şi mâine, după show-urile capetelor de afiş, participanţii la festival se vor mai putea distra şi dansa în cadrul petrecerilor Silent Disco. Pe lângă cele 15 recitaluri, ei vor mai avea la dispoziţie o serie de activităţi speciale: jocuri electronice, numere de pantomimă, step. De asemenea ei vor putea face cumpărături speciale în zona BUZZar, de unde vor putea achiziţiona produse şi accesorii vintage şi hand-made.

Artiştii internaţionali care vor fi capete de afiş la Ciuc Summer Fest nu au avut pretenţii extravagante. Sister Bliss de la Faithless şi China Forbes, solista Pink Martini, au primit o cameră liniştită, izolată de zgomotele festivalului, pentru că ambele sunt plecate în turneu cu copiii lor, de 3 ani, respectiv 1 an. Thomas Lauderdale, liderul Pink Martini, şi-a dorit doar o pianină în cabina sa din spatele scenei, pentru a repeta înainte de concert. Cei trei headlineri au cerut organizatorilor, Emagic, mâncare sănătoasă şi au solicitat ca fiecare masă să conţină fructe, legume, sucuri naturale, preparate vegetariene, lactate, ceai, vin şi ciocolată.

Biletele mai pot fi cumpărate din reţeaua de magazine Diverta, librăria Cărtureşti Verona şi de la casa de bilete Zone Arena. Dacă sunt achiziţionate până în ora 17.00, ele costă, în funcţie de distanţa faţă de scenă, 90 de lei, 160 de lei şi 220 de lei. După ora 17.00, odată cu deschiderea porţilor de acces, preţurile cresc cu 20 de lei.

Intrarea în incinta complexului Zone Arena se va face din Bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 164. Cei care vor folosi mijloacele de transport în comun pot alege următoarele variante: metrou - Magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu şi Magistrala 1, staţia Ştefan cel Mare, tramvaiul 5 sau liniile RATB 110, 182, 282.

Restricţii şi interdicţii

Ca de obicei la evenimente de acest tip, publicul nu are voie să intre în complex cu sticle, flacoane de parfum de peste 100 ml şi deodorante, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale, cu obiectiv detaşabil, sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, iar spectatorilor le este recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie.

Programul celor trei zile de festival

Astăzi:
18.00 - Sensor
18.45 - L'orchestre de Roche
19.30 - Şuie Paparude
20.30 - Discoballs
21.15 - Faithless

Mâine:
18.15 - Brum Conspiracy
19.00 - Les Elephants Bizarres
19.45 - Urma
20.45 - Kumm
21.30 - Pink Martini

Duminică:
18.15 - E.M.I.L.
19.00 - The Mono Jacks
19.45 - Viţa de Vie
20.45 - The MOOoD
21.30 - Gary Moore

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite