Gala marilor absenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, postul Realitatea TV i-a premiat pe cei mai valoroşi români în cadrul unei festivităţi, "Gala Zece pentru România", care a avut loc la Ateneul Român. Spre

Săptămâna trecută, postul Realitatea TV i-a premiat pe cei mai valoroşi români în cadrul unei festivităţi, "Gala Zece pentru România", care a avut loc la Ateneul Român.

Spre deosebire de cele două ediţii anterioare, evenimentul a fost mai "sărac" în personalităţi ca oricând. De la eveniment au lipsit foarte multe VIP-uri, mai ales din rândul oamenilor politici.

Cei care au absentat de la gală din diverse motive şi au fost premiaţi au transmis câteva vorbe prin satelit. Printre aceştia se numără preşedintele României, Traian Băsescu, Ion Ţiriac, regizorul Cristian Mungiu, soprana Angela Gheorghiu.

Fotbalistul Adrian Mutu a transmis salutări direct din holul unui hotel din Florenţa. Şi, dacă Hagi şi Nadia Comăneci nu s-au "bucurat" prea mult de bliţurile fotografilor, deşi sunt recunoscuţi ca valori incontestabile ale României, apariţia clanului Becali a avut un succes nebun la paparazzi.

La secţiunea interpreţi vocali, premiul a fost adjudecat de Andra, Alexandru Arşinel, la actori, Traian Băsescu, la politicieni, Ion Iliescu, la parlamentari. Cristian Tudor Popescu, un veşnic premiant, a reuşit să împuşte doi iepuri deodată cu două trofee: unul la categoria jurnalişti, iar celălalt, la analişti politici.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite