Gabriela Irimia, acuzată de furt dintr-un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca Gabriela Irimia, în vârstă de 28 de ani, membră a formaţiei Cheeky Girls, a primit, vineri, un avertisment din partea poliţiei britanice, după ce a ieşit dintr-un supermarket cu mai multe produse fără să le plătească.

Potrivit presei britanice, cântăreaţa - care trăieşte, din 2002, în Marea Britanie, împreună cu sora ei, Monica Irimia - a fost surprinsă de angajaţii supermarketului (aflat în zona Cheshire, din Nord Vestul Angliei) în timp ce încerca să plece cu o sticlă de apă, o salată mică şi o cremă hidratantă, toate în valoare de aproximativ 50 de euro. Un martor citat de presa străină a declarat: „Am văzut-o în timp ce era escortată către ieşire de către agenţii de pază. I-am recunoscut chipul pentru că o ştiam de la televizor şi nu mi-a venit să cred ceea ce se întâmplă".

„O mare confuzie"

Românca a fost dusă la postul local de poliţie, dar a scăpat doar cu un avertisment, fără să primească amendă. O altă sursă a declarat presei străine că Gabriela a intrat în magazin ca să-şi cumpere ceva de mâncare după ce se întoarcea de la sală, iar în timp ce aştepta să plătească produsele i s-a făcut rău şi a ieşit afară din magazin fără să le achite. De asemenea, sursa, care nu a vrut să-şi dezvăluie identitatea, a mai adăugat că Irimia nu a avut intenţia de a ascunde bunurile. Mama gemenelor Cheeky Girls a declarat într-un comunicat remis redacţiei Click că „este o mare confuzie, deoarece Gabi se afla la aproximativ 600 de kilometri de locul unde s-a produs incidentul şi a fost confundată cu o tânără de 26 de ani, care semăna cu ea". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite