Gabi Cotabiţă protejează femeile agresate psihic - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Cotabiță și Nicoleta Golai, managerul evenimentului «Femeia Contează»
Gabi Cotabiță și Nicoleta Golai, managerul evenimentului «Femeia Contează»

«Femeia contează!» - acesta este mesajul Asociației Colfasa, transmis in perioada 14-17 iunie, cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra discriminării și hărțuirii psihologice la locul de muncă.

Astfel, Colfasa a anunțat, astăzi, lansarea evenimentului «Săptămâna Femaia contează!», la hotelul Marriot din București unde, printre susținătorii inițiativei, s-a numărat și cântărețul Gabriel Cotabiță care reprezintă imaginea întregii campanii.

Președintele organizației neguvernamentale Colfasa, Massimo Strohhecker, a atras atenția că «pe piața muncii, 41% din angajații din România se află în situații de muncă dificile. Dintre aceștia, un procent important este reprezentat de femei».



În fața acestei realități, ONG-ul reunește pe parcursul a patru zile miniștri, reprezentanți ai autorităților centrale, experți internaționali, consultanți în resurse umane, reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor, ai societății civile, psihologi și jurnaliști, ce vor pune bazele unui plan de acțiune pentru favorizarea egalității de șanse și combaterea discriminării și hărțuirii psihologice la locul de muncă, informează un comunicat de presă al Colfasa.

Proiectul «Femeia Contează» scoate în evidență și fenomenul «mobbing-ului», cunoscut ca o formă de hărțuire psihologică sistematică la locul de muncă, ce durează mai mult de șase luni.

Gabi Cotabiță
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite