Funeralii cu bilet pentru Michael

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înmormântarea megastarului va avea loc marţi, la Los Angeles, iar presa americană speculează că se vor vinde bilete.Într-o declaraţie făcută presei, familia Jackson a infirmat veştile conform cărora priveghiul artistului va avea loc la ferma Neverland din California.

Familia artistului nu a primit autorizaţiile necesare pentru a susţine ceremonia de înmormântare a acestuia la ferma Neverland, din cauza lipsei de infrastructură din zonă. Conform presei americane, înmormântarea artistului va avea loc marţi, 7 iulie, la arena Staples Center din Los Angeles.

Cotidianul „LA Times“ scrie că cinci surse au confirmat data evenimentului, dar Ken Sunshine, un purtător de cuvânt al familiei Jackson, a trimis un mail redacţiei în care a spus că nu poate confirma informaţia. Se pare că familia artistului se află în continuare în „tratative“ cu poliţia din Los Angeles şi cu oficialii AEG Live, pentru a lămuri parametrii şi costurile memorialului.

AEG Live se ocupă de funeralii

Arena multifuncţională Staples Center este deţinută de AEG Live, organizatorii turneului londonez al lui Michael, şi are o capacitate de 20.000 de locuri, în cazul unui concert. De asemenea, teatrul Kodak din Los Angeles, aflat sub acelaşi proprietar, ar putea fi folosit pentru memorialul Michael Jackson.

Şi pieţele din apropierea celor două clădiri vor fi pregătite pentru fanii care vor veni să-l omagieze pe Regele pop. AEG Live va instala mai multe panouri uriaşe pe faţadele acestor clădiri, pentru miile de oameni care nu vor putea asista la funeralii.

Nu se cunosc pentru moment modul în care va fi organizat sistemul de acces şi nici preţul biletelor de la intrare, scrie „LA Times“.Un eveniment de o asemenea amploare va necesita echipe care să asigure securitatea şi controlul mulţimii, dar nu se ştie încă cine va plăti pentru acestea.

Potrivit „Daily Mail“, familia ar putea primi autorizaţia de înmormântare a artistului la Neverland într-o lună, iar trupul neînsufleţit ar urma să fie relocat „acolo unde îi este casa“, declară Jermaine Jackson, fratele artistului.

In Memoriam Michael

Postul MTV a pregătit o surpriză pentru toţi fanii lui Michael Jackson din România. Concertul „Live in Bucharest: The Dangerous Tour“ pe care megastarul l-a susţinut în octombrie 1992 pe Stadionul Naţional va fi difuzat, duminică, pe stadionul „Iolanda Balaş Soter“ din Capitală.

Fanii lui Michael sunt aşteptaţi, de la ora 19.00, pe stadionul de pe Bulevardul Mărăşti din Capitală, pentru a retrăi cele mai importante momente din cariera artistului pop, printre care şi cele mai bune videoclipuri şi piese ale superstarului. Iar de la ora 21.00, „Live in Bucharest: The Dangerous Tour“ va putea fi urmărit simultan pe stadionul „Iolanda Balaş Soter“ şi pe MTV, cele 122 de minute de concert urmând să fie difuzate şi pe  şi www.stririleprotv.ro.

Diana Ross ar putea primi custodia copiilor

image

Michael, alături de Diana Ross, în 1996  Foto: Reuters



Testamentul lui Michael Jackson, făcut public miercuri, a confirmat încă o dată relaţia specială pe care artistul a avut-o cu solista
Diana Ross (65 de ani).Actul juridic semnat în 2002 prevede ca Diana Ross să fie numită custodele legal al celor trei copii ai artistului, în eventualitatea în care Katharine Jackson nu supravieţuieşte până la majoratul copiilor.

Apropiaţii lui Michael susţin că artistul vedea în Diana Ross o figură maternă foarte puternică, inclusiv în ceea ce-l priveşte, relatează presa britanică. Tot aceştia spun că toate schimbările feţei pe care le-a suportat au fost pentru că vroia să se asemene cu ea. Diana Ross nu a declarat încă nimic în ceea ce priveşte intenţia artistului şi custodia copiilor. Prietenia celor doi datează încă din anii ’60, pe vremea când Michael era solistul formaţiei Jackson Five. Se spune că Diana Ross i-a descoperit şi prezentat publicului.

De asemenea, de-a lungul timpului, au existat numeroase poveşti despre o posibilă relaţie între cei doi şi despre faptul că Michael Jackson era îndrăgostit de aceasta de când avea 18 ani. Deşi presa a scris deseori că piesa „Dirty Diana“ îi este dedicată acesteia, Michael nu a recunoscut niciodată.Cert este că niciunuia dintre membrii familiei sale nu-i revine nici custodia, nici dreptul de administrare a averii sale, exceptând-o pe mama sa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite