Fug de sărăcie în paşi de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazurile unor familii care se confruntă cu mari probleme financiare predomină în cel de-al 11-lea sezon „Dansez pentru tine“. Emisiunea începe pe 15 aprilie, de la ora 20.30, la Pro TV. Vedetele participante la această ediţie sunt Corina Caragea, Gabriel Coveşeanu, Corina Bud, Lavinia Pârva, Roxana Ionescu, Florin Piersic jr, Costin Sforaru şi Augustin Viziru.

Corina Caragea va dansa alături de Ştefan Gheorghiu, care luptă pentru sora lui, Camelia, imobilizată la pat în secţia Neuromotorie a Spitalului Mangalia, în urma unui accident rutier. Ştefan vrea s-o ajute pe sora lui să-şi plătească în continuare tratamentele şi şedinţele de recuperare.

Gabriel Coveşeanu va fi partenerul Claudiei Ana Maria Raea, care îşi doreşte o locuinţă pentru mama sa. După ce au fost nevoite să-şi vândă apartamentul, Claudia şi mama sa locuiesc acum cu chirie şi trăiesc dintr-o pensie de boală de 600 de lei. Ca să-şi poată ajuta mama, Claudia lucrează într-un salon de masaj erotic.

Cântăreaţa Corina Bud face echipă cu Eduard Ionuţ Vasile. Edi îşi doreşte să-şi ajute familia (formată din 9 membri) să scape de sărăcie, dar şi pe fratele mijlociu, care are nevoie de o operaţie de grefare a pielii. Cântăreaţa Lavinia Pârva va concura alături de Decebal Negoiţă, un tată care luptă pentru fiul lui, Vlăduţ, care suferă de sindromul Down. Micuţul are şanse mari să-şi revină, dar pentru acest lucru este nevoie de o recuperare intensă, foarte costisitoare.

Luptă pentru o viaţă mai bună

Roxana Ionescu va dansa împreună cu Ştefan Rebeja, un tânăr care provine dintr-o familie săracă. Deşi tatăl tânărului a fost la un moment dat primarul satului în care trăiesc, această perioadă n-a făcut decât să-i sărăcească şi mai mult, pentru că au decis să facă lucruri pentru comunitate din veniturile proprii. Florin Piersic jr va lupta alături de Alina Atodiresei, ca s-o ajute să-şi scoată familia din sărăcie. Tatăl Alinei a fost operat în urmă cu trei ani de hernie, iar acum lucrează ca şofer. Viaţa familiei s-a schimbat radical din cauza problemelor financiare apărute după operaţia tatălui.

Costin Sforaru, actorul din telenovela „Moştenirea", va fi partenerul Mădălinei Corduneanu în competiţia visurilor. Ea îşi doreşte să-şi ajute mama care a avut o viaţă grea alături de un soţ violent. Bărbatul era mai tot timpul beat şi agresiv chiar şi cu Mădălina. După divorţul părinţilor, tânăra şi mama ei s-au mutat cu chirie într-o garsonieră. Augustin Viziru va intra în ringul emisiunii alături de Aurora Tonea, care luptă pentru familia ei, încercată de mai multe drame. După ce s-a despărţit de un bărbat alcoolic, mama Aurorei s-a recăsătorit, însă la scurt timp soţul i-a murit, lovit de fulger. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite