Victor Slav filmează 11 luni pe an pentru „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Slav filmează 11 luni  pe an pentru „Frumuseţe pe muchie de cuţit”
Victor Slav filmează 11 luni pe an pentru „Frumuseţe pe muchie de cuţit”

Deşi emisiunea „Pe muchie de cuţit” îi răpeşte tot timpul, Victor Slav e multumit că îi ajută pe oameni.

Emisiunea „Frumuseţe pe muchie de cuţit“, ajunsă la al doilea sezon, înseamnă o provocare şi pentru Victor Slav şi pentru participanţi: el s-a implicat într-un proiect care zice că i se potriveşte „mănuşă“, iar persoanele complexate de fizicul lor au devenit „alţi oameni“. „Dincolo de schimbările fizice, avem de-a face cu schimbări de ordin interior. Sunt oameni care după experienţa «Frumuseţe pe muchie de cuţit» au reuşit să se angajeze, să obţină un salariu şi să aducă un ban în casă. Alţii şi-au salvat căsnicia sau au reuşit să-şi găsească parteneri de viaţă. Marele câştig este faptul că, după aceste transformări, oamenii au alt tonus, gândesc altfel, sunt încrezători, optimişti, veseli, se simt bine cu ei şi cu cei din jur“, este de părere realizatorul emisiunii. 

Şi bărbaţii vor să fie frumoşi

„«Frumuseţe pe muchie de cuţit» este un show diferit de ceea ce se întâmplă pe piaţă la ora actuală. Ne-am câştigat deja un public fidel, care, în fiecare seară de marţi, de la 20.30 este alături de noi. Dovadă sunt datele de audienţă care ne plasează în fiecare săptămână pe primul loc în clasament. Le mulţumesc şi acum producătorilor pentru încrederea pe care au avut-o şi o au în mine. Emisiunea mi se potriveşte ca o mănuşă. De la o ediţie la alta învăţ tot mai multe, şi atât eu, cât şi echipa ne perfecţionăm cu fiecare pas“, declară Victor. Pe site-ul emisiunii, zeci de mii de oameni au cerut ajutorul celor care realizează „Frumuseţe pe muchie de cuţit”.

„De obicei, persoanele care ne contactează provin din medii mai modeste, probabil că altfel nu ar apela la noi. Le mulţumesc tuturor celor care ne lasă mesaje, în fiecare zi“, face Victor o reverenţă către publicul său. Cele mai multe solicitări vin din partea femeilor, dar sunt şi bărbaţi care au curaj să scrie despre neajunsurile unui fizic ce le creează complexe în faţa semenilor.

Relaţia cu Anda Adam

Victor Slav continuă să prezinte rubrica „Meteo“ la Pro TV, chiar dacă emisiunea îi răpeşte cea mai mare parte a timpului. „Am un program foarte încărcat; pentru «Frumuseţe pe muchie de cuţit» filmăm cam 11 luni din 12. Emisiunea este un reality care implică o perioadă lungă de filmare şi surprinde fiecare etapă în parte - vizite la medic, recuperare, discuţii cu familiile etc. Mai este şi rubrica «Vremea», aşa că sunt mai tot timpul pe drum, de la o filmare la alta. Seara, când ajung acasă, eu şi Anda (solista Anda Adam - n.r.) avem parte de timpul nostru şi, uneori, ne bucurăm şi de câte o ieşire în oraş sau la film, cu prietenii“. Printre multe lucruri pe care cei doi iubiţi le au în comun figurează şi agenda foarte încărcată.

„Norocul nostru este că amândoi suntem ocupaţi şi suntem obişnuiţi cu ritmul acesta. Dacă unul dintre noi ar fi avut un job mai puţin solicitant, poate că ar fi intervenit discuţii. Dar aşa, ne înţelegem întotdeauna unul pe celălalt şi ne susţinem... Ne place prea mult ceea ce facem şi, cumva, reuşim să găsim timp şi pentru noi. Victor Slav şi Anda stau împreună, iar relaţia lor decurge „cât se poate de firesc“, declară, mulţumit de viaţa lui, realizatorul de la „Frumuseţe pe muchie de cuţit“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite