VIDEO Fotografii topless la Miss Universe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă până acum orice regină a frumuseţii îşi putea pierde coroana dacă se descoperea că a pozat cu sânii goi, iată că regulile par să se schimbe.

Organizatorii Miss Universe 2010 le-au invitat pe concurentele aflate la Las Vegas, oraşul în care va avea loc finala concursului de la 23 august, să pozeze topless.

„Candidatele sunt diferite, deoarece ele reprezintă 82 de ţări din toată lumea. Multe dintre culturile lor acceptă nuditatea. Aceste fotografii sunt o formă de expresie artistică pentru fiecare concurentă şi noi respectăm dorinţa lor de a poza cu sânii goi sau nu", au precizat organizatorii într-un comunicat. Într-adevăr, nu toate participantele au acceptat, dar au existat destule fete dornice să-şi arate bustul. Reprezentanta SUA, Rima Fakih, a spus că îi place să-şi arate spatele, dar nu şi să pozeze din faţă. „Sunt arăboiacă, musulmană şi nu vreau să dezamăgesc mulţi oameni", a precizat ea.

Însă LaToya Woods, concurenta din Trinidad-Tobago, a explicat că s-a simţit „eliberată" în timpul şedinţei foto.

„A fost o manifestare artistică. A exprimat libertate, independenţă, sexualitate. De fapt, despre acestea este vorba la Miss Universe". Părerile sunt împărţite, mai ales că s-a creat un precedent. Specialiştii se tem că nuditatea va anula ansamblul trup-inteligenţă şi că doar corpul va conta.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite