Fostul soţ al lui Brigitte Bardot s-a sinucis la 78 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotograful german Gunter Sachs s-a împuşcat, duminică, la castelul său din Elveţia. Bărbatul avea 78 de ani.

Fostul soţ al lui Brigitte Bardot a lăsat o scrisoare prin care îşi motivează gestul făcut. "Pierderea controlului propriei vieţi este o stare nedemnă aşa că am decis să o contracarez decisiv. Nu mai există nicio speranţă pentru această boală", a semnat Sachs, potrivit The Telegraph.

Fotograf, filantrop, matematician şi colecţionar de artă, Gunter a aşezat pe hartă în anii '60 staţiunea Riviera Franceză din Saint Tropez ca un loc de joacă pentru bogaţii lumii.

Sachs, care a fost nepotul fondatorului gigantului auto Adam Opel, a devenit un celebru playboy după ce s-a însurat cu Brigitte Bardot, în 1966, fiind al treilea soţ al actriţei franceze. Cei doi s-au despărţit trei ani mai tâtziu, când neamţul s-a căsătorit cu un fost model suedez, Mirja Larsson.

Fotograful german a cucerit-o pe Bardot după ce a plătit un elicopter care a aruncat în curtea casei acesteia de pe Coasta de Azur, o tonă de trandafiri roşii. 

În spatele bogăţiei vieţii lui Sachs stau mai multe tragedii: tatăl lui s-a împuşcat în 1958. În acelaşi an, preima lui soţie, Anne-Marie Faure a murit în timpul unei operaţii, iar câţiva ani mai târziu, fratele lui Ernst a murit în timpul unei avalanşe.

El a avut trei fii, din prima şi a treia căsătorie.

La aflarea veştii morţii, Brigitte Bardot a declarat că se simte devastată. Cei doi au păstrat o legătură foarte strânsă, Gunter Sachs fiind prezent la evenimentul care a marcat 20 de ani de la lansarea fundaţiei ei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite