Formaţia Faith No More, aplaudată pentru show

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formaţia Faith No More, aplaudată pentru show
Formaţia Faith No More, aplaudată pentru show

La concertul de sâmbătă seară, de la Bucureşti, cei cinci membri ai trupei Faith No More, trecuţi de prima tinereţe, au apărut pe scenă îmbrăcaţi în costume pastel şi pregătiţi, parcă, pentru un recital liniştit.

Mike Patton, solistul grupului, îmbrăcat în costumul alb cu o floare la buzunar, ţinută care l-a consacrat de-a lungul carierei, şi-a făcut intrarea timid, sprijinindu-se de un baston şi şchiopătând.

Rockeri puşi pe şotii

Cântăreţii au început cu piesa „Reunited“, un cover după melodia trupei Peaches&Herb, şi au păstrat calmul pe scenă, parcă anunţând furtuna ce urma să vină. La a doua melodie, costumele au fost aruncate, la fel şi bastonul de formă, iar portavocea lui Mike Patton a devenit instrumentul principal. Haosul s-a dezlănţuit imediat.

„Bine aţi venit în lumea noastră!“, le-a spus Roddy Bottum, clăparul trupei, celor peste o mie de spectatori prezenţi la Sala Polivalentă. Mike Patton a interacţionat cu publicul pe durata întregului spectacol, coborând printre fani, spre nemulţumirea bodyguarzilor. Cunoscut pentru un simţ al umorului mai îndrăzneţ, Patton a întrebat publicul, la un moment, dacă vrea să asculte manele. Celebrele piese „Easy“, „We Care a Lot“, „Epic“, „The Real Thing“, „Falling to Pieces“ şi „Last Cup of Sorrow“ au făcut parte din repertoriul trupei, care a fost aplaudată pentru prestaţia incredibilă.

Rockerii de la Faith No More au demonstrat prin concertul de sâmbătă seară că s-au reunit de dragul muzicii, nu pentru bani, aşa cum s-a scris în câteva articole din presa internaţională.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite