Florin Chilian, album nou în variantă simfonică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni seara, solistul Florin Chilian a prezentat în premieră la Club Fratelli din Bucureşti cel de-al treilea album al său, „Autistul. Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi“.

O surpriză pentru cunoscătorii muzicii lui Chilian este noul sound simfonic, datorat orchestraţiei semnate de Ştefan Elefteriu. Albumul are un caracter introspectiv şi atinge subiecte ca lipsa de atenţie la nevoile propriei persoane şi „autismul social", boală a lumii moderne ce se traduce prin non-comunicare.

Cântă în duet cu Arina

„Proiectul acesta a fost gândit de la început în formă simfonică. Datorită contribuţiei domnului Ştefan Elefteriu, a ieşit exact ce ne-am propus: un pop modern spre foarte simfonic. Este o surpriză pentru cei mai mulţi dintre voi, este altceva faţă de ceea ce aţi ascultat până acum. Aşa l-am gândit încă de acum 24 de ani. Este gata ca proiect închis de 15 ani - respectând cronologia, ar fi trebuit să fie primul meu album", a declarat Florin Chilian despre lunga „gestaţie" a „Autistului".

O altă premieră este colaborarea artistului cu Arina (Ramona Vânătoru), solistă în Corul Orchestrei Radio, la melodia care încheie albumul, „Ai grijă de ea". Mesajul cântecului este un îndemn către fani de a avea grijă de propria viaţă. Acelaşi mesaj se regăseşte şi în melodia de deschidere, „Ai grijă de tine". „Autistul. Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi" cuprinde 13 piese şi un edit radio la sfârşit. Albumul va fi lansat de casa de discuri Roton la sfârşitul lunii mai.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite