VIDEO Florence Brudenell este noua iubită a prinţului Harry

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra în vârstă de 25 de ani, absolventă de Istoria Artei, este manechin şi a fost imaginea unor campanii de lenjerie intimă. Manechinul Florence Brudenell-Bruce a jucat în superproducţia bollywoodiană „Love Aaj Kal“, filmată la Bombay şi Londra.

După recenta despărţire de Chelsy Davy, cu care a avut o  idilă care a durat de şase ani, prinţul Harry al Marii Britanii (foto) are o nouă iubită. Este vorba de ­Florence Brudenell-Bruce, un manechin specializat în prezentări de lenjerie intimă şi fostă iubită a pilotului de Formula 1, Jenson Button.

Tânăra are 25 de ani şi îl cunoaşte pe Harry de câţiva ani, dar abia de curând s-a implicat într-o legătură amoroasă cu el. Florence Brudenell-Bruce a fost imaginea campaniilor pentru mărcile de lenjerie şi costume de baie John Lewis şi Knickerbox şi a jucat într-un spot de promovare pentru casa de pariuri online Paddypower. În 2009, Florence Brudenell-Bruce a debutat ca actriţă cu un rol în superproducţia bollywoodiană „Love Aaj Kal", filmată la Bombay şi Londra. Florence a studiat Istoria Artei la Universitatea din Bristol. Tatăl ei are o afacere cu vinuri, mama sa, franţuzoaică de origine, este pictoriţă, iar fratele ei este sculptor.

Începutul poveştii

Chiar dacă prinţul Harry (26 de ani) a afirmat că este prea ocupat cu slujba sa de pilot de elicopter pentru a mai avea timp pentru o relaţie amoroasă, o sursă a declarat pentru tabloidul „The Sun": „Este începutul poveştii lor de dragoste, Harry şi Florence se iubesc mult. Florence îi oferă prinţului clipe plăcute. Este o fată foarte frumoasă". Reprezentanţii Palatului St. James, reşedinţa prinţului Harry, au refuzat să facă vreun comentariu referitor la viaţa personală a acestuia. 

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite