FOTO Finală sexy la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulia Vântur a optat pentru o ţinută provocatoare
Iulia Vântur a optat pentru o ţinută provocatoare

Ziua Naţională a adus românilor care au urmărit Pro TV un maraton de dans şi senzualitate. Octavian Strunilă şi Ella Dumitru au câştigat concursul. Timp de şase ore, atmosfera generală a fost caracterizată de senzualitate, ca de altfel întreg sezonul al zecelea.

Finala celui de-al zecelea sezon al concursului nu a adus în ringul de dans doar cele două cupluri care au luptat pentru marele premiu, Adela Popescu - Alexandru Lica şi Octavian Strunilă - Ella Dumitru, ci şi diverşi invitaţi care au făcut spectacol, de la foşti concurenţi la membri ai juriului şi chiar echipa redacţională a emisiunii.

Vezi aici galeria foto

Iulia Vântur a abordat o ţinută foarte sexy, o rochie albă cu un decolteu generos, care a dezvăluit publicului mai mult decât îşi dorea probabil prezentatoarea show‑ului. Nici alte vedete prezente în platou, precum Loredana şi dansatoarea Elwira Duda, soţia lui Mihai Petre, nu s-au sfiit să facă apel la sex-appealul lor.

Astfel, prima a purtat o rochie scurtă şi foarte decoltată, iar cea de-a doua, doar un body roşu. Printre cei care au susţinut diverse momente artistice în finala de miercuri s‑au mai numărat Delia Matache, Elena Gheorghe, Cheeky Girls, Cătălin Josan, CRBL şi soţia lui, Elena.

Vedete din trust

Mihai Petre şi soţia lui, Elwira Duda, în ringul de dans



Deşi gurile rele susţineau că zilele show-ului „Dansez pentru tine" sunt numărate, Pro TV a organizat şi cel de-al zecelea sezon, ce-i drept mizând pe vedete din trust, astfel că jumătate dintre participanţi au fost „de-ai casei": Octavian Strunilă şi Doiniţa Oancea (joacă în serialul „Moştenirea", de la Pro TV), Adela Popescu şi Răzvan Fodor („Iubire şi onoare", la Acasă TV).

Lipsa unor vedete de prim rang a fost însă compensată de coregrafii şi ţinute spectaculoase şi mai ales senzuale, iar drept dovadă stau cele două noi probe introduse în acest sezon: dansul în ploaie şi dansul la bară.

„Stilurile de dans au impus latura senzuală în ţinute. Încerc de fiecare dată să dau o notă unitară şi inedită fiecărui sezon, iar al zecelea a fost mai îndrăzneţ, poate, dar extrem de frumos şi de optimist. Dansul la bară şi cel în ploaie au fost, într-adevăr, pline de sex-appeal, dar dansul în general asta presupune", a declarat pentru „Adevărul" Eniko Szanto, designerul care creează costumele pentru
show.

Finala de miercuri seara a fost punctul culminant al sezo­nului şi aspectul comercial al show-ului a fost potenţat nu doar de momentele sexy, ci şi de numeroase surprize care i-au emoţionat până la lacrimi pe concurenţi.

Octavian şi Ella, câştigătorii marelui premiu de 60.000 de euro şi ai trofeului visurilor, au fost desemnaţi învingători în urma voturilor telespectatorilor, deşi gurile rele o dădeau drept mare favorită pe Adela Popescu. Cazul Ellei, a cărei familie a trecut prin mari greutăţi, i-a impresionat însă pe cei care au votat.

Octavian şi partenera sa au dorit să fie fair play şi, pentru că au considerat că Adela şi Alexandru au fost cei mai buni dansatori, le-au oferit trofeul visurilor. De altfel, toţi cei opt participanţi au primit premii oferite de sponsori, cea mai mică sumă fiind de 4.500 de euro.

Vedetele participante la această ediţie au fost Paula Seling, Adela Popescu, Nicola, Doiniţa Oancea, Răzvan Fodor, modelul Bogdan Vlădău, cântăreţul Jorge şi Octavian Strunilă. Preselecţia pentru cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii va avea loc la 15 ianuarie, la Teatrul Nottara din Bucureşti.

Lider de audienţă

Mihai Petre şi soţia lui, Elwira Duda, în ringul de dans

Loredana a susţinut un moment artistic în cadrul show-ului



Pro TV a fost lider de audienţă pe parcursul finalei „Dansez pentru tine", pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial. În
minutul de aur, la ora 20.57, aproape 3 milioane de telespectatori s-au uitat la Pro TV, care a înregistrat 16,6 puncte de rating şi 42,8
procente din cota de piaţă.

Octavian Strunilă :„E important că trofeul a ajuns unde trebuie"

Loredana a susţinut un moment artistic în cadrul show-ului

Octavian Strunilă şi Ella Dumitru au fost preferaţii telespectatorilor



„Adevărul": Atunci când ai acceptat să participi, credeai că vei câştiga?

Octavian Strunilă: Nu, nu credeam că voi ajunge mai departe de primele două-trei ediţii. Speranţa a venit în timpul competiţiei. Am prins curaj de la o emisiune la alta, pentru că am reuşit s-o cunosc mai bine pe Ella, să înţeleg mai bine toată povestea ei şi să-mi fie
foarte clare lucrurile pentru care luptăm.

Cum ţi s-a părut Adela Popescu, „rivala" la titlu? Cum v-aţi înţeles în culise?

Mi s-a părut că ea şi Alexandru au fost cea mai frumoasă pereche din această competiţie, perechea care a făcut cu adevărat spectacol pe ringul de dans. Relaţia în culise a fost bună cu toată lumea, nu au existat resentimente vizavi de vreo pereche şi mai ales de Adela, cu care sunt coleg de atâţia ani.

Ce părere ai despre faptul că trofeul a revenit unei vedete Pro, că a rămas „acasă"? Eşti mândru?

E important că trofeul a ajuns acolo unde trebuie, în familia care avea cea mai mare nevoie de el.

Care a fost cel mai greu moment din toată competiţia?

Cred că cele două dueluri în care ne-am luptat cu Nicola şi cu Răzvan Fodor. Momentele de la repetiţii din perioada respectivă au fost foarte, foarte grele, atât din punct de vedere fizic, cât şi moral. Atunci am picat psihic din cauza suprasolicitării.

Te consideri cel mai bun dintre concurenţii din acest sezon?

Nu. La capitolul dans, Paula şi Tudor, alături de Adela şi Alex au fost două perechi care au făcut spectacol. Ei ar merita un premiu pentru cei mai bun dansatori.

Crezi că te-a ajutat cazul partenerei tale?

Da, fără îndoială, cea mai importantă a fost povestea Ellei. Nu i-aş spune caz, pentru că e vorba despre o viaţă întreagă. Cred că asta a contat, de fapt, cel mai mult.

A existat vreun moment în care ai vrut să renunţi?

Au fost momente în care am fost foarte obosit, în care am ajuns la capătul puterilor. Dar acest copil de 17 ani pe care eu trebuia să-l ajut şi care a dat dovadă de o forţă extraordinară de-a lungul concursului m-a făcut să merg mai departe şi să‑mi dau seama că nu am cum să renunţ.

"Au fost clipe în care am fost foarte obosit, în care am ajuns la capătul puterilor."
Octavian Strunilă
actor

60.000 de euro reprezintă valoarea marelui premiu acordat în cel de-al zecelea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine".

Octavian Strunilă şi Ella Dumitru au fost preferaţii telespectatorilor
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite