Finală fără duel la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Ionescu, Lavinia Pârva şi Corina Bud, alături de partenerii lor de dans, s-au calificat în marea finală a celui de-al unsprezecelea sezon al competiţiei. Cele trei perechi se vor înfrunta vinerea viitoare cu şanse egale pentru marele premiu. Niciun cuplu nu a fost condamnat la duel în finala acestui sezon.

Ediţia de vineri a fost una incendiară, în care dansul la bară a încins atmosfera, iar notele de 10 au copleşit perechile concurente. Seara a fost plină de suspans, pentru că la finalul ei s-au anunţat cele trei perechi care vor împărţi podiumul celui de-al unsprezecelea sezon „Dansez pentru tine": Corina Bud şi Eduard Vasile, Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja, Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă. Ei vor lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro.

Echipa formată din Cove şi Claudia, aflată la duel, a părăsit competiţia. Deşi vizibil afectată de eliminare, Claudia a avut parte de o seară de neuitat. Echipa emisiunii i-a adus-o în platou pe sora ei vitregă, pe care nu o văzuse niciodată şi de existenţa căreia a aflat abia la 16 ani.

Note de 10 pentru dansul la bară

În competiţie, cele mai fierbinţi momente au fost cele în care concurenţii au dansat la bară. Îmbrăcată provocator şi încălţată cu pantofi cu tocuri de 15 centimetri, Corina Bud a ridicat publicul în picioare cu un dans senzual. Momentul nu se putea termina decât în stilul consacrat de Pro TV: Corina şi-a dat jos sutienul şi a rămas doar cu nişte „protecţii" minuscule, şi-a turnat miere pe decolteu şi a fost acoperită de paiete colorate împrăştiate de partenerul ei.

„Mie nu mi-a plăcut finalul, dar nu e treaba mea asta. Eu sunt de modă veche. În schimb, efortul vostru e de apreciat", a spus Mihai Petre despre prestaţia celor doi şi le-a dat nota 10. După alte câteva note de 10 pe care le-a primit atât pentru dansul la bară, cât şi pentru hip-hop şi slowfox, Corina a uitat de dureri şi zecile de vânătăi care îi acopereau corpul. Roxana Ionescu a avut şi ea o seara bună, iar prestaţiile sale au fost „savurate" de juriu. La dansul la bară, îmbrăcată într-un costum de piele, Roxana a impresionat prin flexibilitatea şi forţa ei, în timp ce la quick‑step a cucerit audienţa prin eleganţă.

Lacrimi şi emoţii

Cuplul Lavinia - Decebal a trecut cu bine şi peste cel de-al treilea duel la care a fost condamnat de către juriu. Cu patru coregrafii complexe, cei doi, greu încercaţi de accidentări şi dueluri în acest sezon, au avut parte de zâmbete, dar şi de lacrimi. La unul dintre dansuri, în timpul unei figuri specifice, Lavinia s-a retras din coregrafie, iar locul ei a fost luat chiar de soţia lui Decebal. Acesta şi-a stăpânit cu greu lacrimile până la sfârşitul momentului artistic. Totodată, Decebal a avut şi surpriza de a o revedea după cinci ani pe sora lui din Italia, care a venit în România special pentru a-l susţine.

Nici de la această ediţie nu au lipsit momentele speciale. Astfel, în ringul visurilor a revenit Liviu Vârciu, care şi-a prezentat în paşi de dans noua iubită. Baletul emisiunii a susţinut un moment coregrafic pe o piesă special creată de Adrian Ţuţu, câştigătorul show‑ului „Românii au talent", „acompaniat" de beat-boxerul finalist Cosmin Agache. Şi sora lui Mihai Petre, Alina Petre, a cucerit asistenţa alături de partenerul ei de competiţie, cu care a dansat un vals.

"Mie nu mi-a plăcut finalul, dar poate nu e treaba mea asta. Eu sunt de modă veche. În schimb, efortul vostru e de apreciat. ''
Mihai Petre membru al juriului

60 de mii de euro este valoarea marelui premiu pentru care vor lupta cele trei perechi finaliste.

Lider de audienţă

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial. Aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit „Dansez pentru tine" în minutul de aur, la 22.11.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite