Filmul „O viaţă minunată”, de astăzi, pe ecrane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pelicula regizată de argentinianul Alejandro Chomski are astăzi premiera pe ecranele din România. Deşi filmul a fost produs în 2007, până acum el a mai putut fi văzut doar în cadrul unei proiecţii la Festivalul de Film de la Cannes de anul trecut.

Potrivit New Films International România, filmul a avut parte de un buget de aproximativ 10 milioane de dolari, iar recent s-au semnat contracte de distribuţie în SUA, America de Sud, Franţa, Italia, Germania, Marea Britanie şi ţările scandinave.

Deşi pe afişul peliculei apar şi Andreea Marin Bănică şi soţul ei, Ştefan Bănică jr, cei doi apar în doar câte o scenă. Cântăreţul şi actorul apare într-una din primele secvenţe ale filmului, în rolul iubitului dansatoarei exotice Esther (interpretată de Bai Ling).

El vorbeşte româna şi derulează afaceri ilicite. „Pentru mine a fost o experienţă. Experienţa de a merge într-un loc cu o mare tradiţie cinematografică. Am luat-o de la zero. Acolo nu eram Ştefan Bănică, eram un simplu actor. Nu cunoşteam pe nimeni”, a declarat Ştefan Bănică jr.

Andreea Marin interpretează un rol asemănător. Ea este şefa unei reţele mici de traficanţi de droguri, care dă ordine subordonatelor ei, şi care nu ezită să ameninţe pe cineva cu pistolul.

„Eu eram însărcinată în luna a treia şi a fost o experienţă haioasă. Este o amintire plăcută”, a declarat vedeta cu ocazia conferinţei de presă prin care s-a lansat filmul.

Unde puteţi vedea astăzi filmul

Hollywood Multiplex 16.00; 20.15; 22.15

Movieplex Plaza România 15.15; 19.00; 20.45; 22.30

Cinema Patria 11.00; 13.15; 15.30; 17.45; 20.00.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite