Filmul „Milk”, interzis minorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pelicula „Milk”, cu opt nominalizări la Oscar, a fost încadrată la categoria„Interzis minorilor” de către Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC), din cauza faptului că include scene

Pelicula „Milk”, cu opt nominalizări la Oscar, a fost încadrată la categoria„Interzis minorilor” de către Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC), din cauza faptului că include scene erotice între doi bărbaţi, potrivit cinemagia.ro. „Filmul atâta merită, asta e”, a declarat Cristina Corciovescu, membru în comisia de rating CNC.

În replică, directorul distribuitorului român al filmului, (RoImage), Oana Stoenescu, spune că va contesta ratingul CNC, iar Johannes Goetz, reprezentantul partenerului german al RoImage, consideră ratingul „o glumă”.

Dintre elementele incluse în regulamentul CNC şi luate în calcul la acordarea ratingului, „Milk” conţine o scenă de sinucidere prin spânzurare, în timp ce scenele de sex dintre doi bărbaţi sunt mai puţin şocante decât cele din „Brokeback Mountain”, film care a fost interzis minorilor sub 14 ani. „Milk” va avea premiera în România pe 30 ianuarie.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite