Iris cântă la Festivalul CokeLive Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Iris revine pe scenă după operaţia solistului Cristi Minculescu şi va susţine un concert la 25 iulie, la Festivalul CokeLive Peninsula, eveniment care se va desfăşura la Târgu Mureş, în perioada 23-26 iulie. „Este primul festival la care Iris participă după operaţia lui Cristi Minculescu“, a confirmat Cosmin Nicoară, managerul trupei.

Mai citeşte şi:
Un milion de mesaje pentru Cristi Minculescu
Cristi Minculescu a ajuns, ieri, acasă
Iris, legenda merge mai departe!

Formaţia va fi însă prezentă la gala Romanian Music Awards, care se va desfăşura mâine, la Craiova, dar nu pentru a cânta, ci pentru a primi un premiu. Gala va fi transmisă de TVR 3 şi Music Channel.

Buget de un milion de euro

Ediţia din acest an a Festivalului CokeLive Peninsula are un buget de un milion de euro, iar printre artiştii internaţionali care vor susţine concerte se numără The Prodigy, Nine Inch Nails, Primal Scream şi DJ Tiesto.

În plus, vor fi organizate mai multe activităţi pe malul râului Mureş şi va fi amenajat şi un loc special, „Choose your music, choose your friends“ (Alege-ţi muzica, alege-ţi prietenii).

De asemenea, vor fi amenajate trei corturi (unde se va asculta muzică pop, raggae şi dance), un bar de gheaţă şi un labirint cons­truit din lăzi de băuturi răcoritoare. Organizatorii aşteaptă aproximativ 60.000 de spectatori.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite