Start la Festivalul Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Start la Festivalul Mamaia
Start la Festivalul Mamaia

Cea de-a 39-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară Mamaia începe astăzi, la Teatrul de Vară din staţiune, şi se va încheia duminică, 23 august.

Evenimentul este împărţit, ca şi în anii trecuţi, în două secţiuni: Interpretare şi Creaţie, acestea fiind transmise, de la ora 21.10, în fiecare zi, pe posturile TVR 1 şi TVR Internaţional. Astăzi vor urca pe scenă Erminio Sinni şi Corina Chiriac, în calitate de invitaţi, iar gazdele spectacolului sunt Albertina Ionescu  şi Adrian Dumitrescu, actor la Teatrul de Stat din Constanţa.

Nicola îşi va lansa cel de-al şaselea album, intitulat „Thank You“, mâine, când va susţine şi un recital, urmată de  Distincto, Adrian Romcescu, Ladies şi Francesco Napoli. La ultimul album, Nicola a lucrat în ultimii trei ani, mărturisind că „reflectă sentimentele, stările şi maturitatea“ la care a ajuns. 

Ramona Bădescu, Millenium şi Rafaelo di Pietro sunt artiştii care vor cânta sâmbătă, iar festivalul va fi încheiat cu recitalurile celor de la Provincialii şi Gremio Recreativo Cultural Social Escola de Samba Vai – Vai. Premiul I la Secţiunile Creaţie şi Interpretare este în valoare de 1.500 de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite