Femeie sexy, caut tată pentru copilul meu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece bărbaţi curajoşi au acceptat să treacă prin probe de foc într-o emisiune TV pentru a-i face un copil Silviei Pop. Euforia TV lansează duminică o emisiune îndrăzneaţă, la finalul căreia va fi ales tatăl biologic al protagonistei.

Fosta soţie a fotbalistului Ioan Timofte, actriţă şi cântăreaţă, caută un tată biologic pentru un copil numai al ei, la emisiunea ,,Fă-mi un copil”, de la Euforia TV.

Dorinţa ei de a avea un copil pe care să-l crească singură s-a potrivit perfect cu ideea acestei emisiuni, declară Silvia, care a fost foarte încântată de această propunere.

Timp de patru săptămâni, protagonista acestei emisiuni va pune în balanţă calităţile celor 10 bărbaţi, pentru a-l alege la sfârşit pe cel care îi va furniza materialul genetic necesar.

Silvia este convinsă că, în urma probelor, va face alegerea potrivită, care o va transforma în mai puţin de un an într-o mămică fericită. Vedeta este nerăbdătoare să vadă cum vor trece probele cei 10 bărbaţi înscrişi în concurs.

Probele concursului

Cei 10 pretendenţi, dintre care fac parte şi Stelian Ogică şi gimnastul Marian Drăgulescu, vor avea de trecut prin probe de foc. Le va fi testat curajul, norocul şi rezistenţa fizică. Nu va fi omisă nici inteligenţa candidaţilor, care vor fi supuşi unor teste psihologice pentru măsurarea IQ-ului.

La proba curajului, bărbaţii vor trebui să facă faţă şerpilor, păianjenilor şi viermilor lângă care vor fi închişi în sarcofage transparente. Proba norocului va consta într-o ,,ruletă rusească” cu pălării. Cel care va afla care este singura pălărie sub care se ascund banii va fi considerat cel mai norocos bărbat.

Emisiune pentru femei curajoase

Manuela Fedorca, moderatoarea emisiunii, crede că emisiunea va avea succes pentru că formatul este unul original şi pentru că are ca protagonistă o femeie cunoscută.

,,Eu iubesc copiii şi chiar mi-aş mai dori încă unul, însă eu sunt mai rezervată cu viaţa mea privată şi de aceea nu cred că aş alege calea pe care a ales-o Silvia. Cred că emisiunea va avea un real succes.

E un format cu totul nou. Nici nu-mi fac probleme. Publicul o va adora pe Silvia şi îi va iubi pe băieţi. Sunt nişte frumuşei”, spune moderatoarea show-ului, conştientă de curajul de care a dat dovadă Silvia Pop acceptând această provocare.

image

Indiferent pe care dintre cei 10 îl voi alege, sunt sigură că va fi copilul perfect

image


Silvia Pop,
protagonista emisiunii

Euforia are bucătărie proprie

De pe 18 decembrie, Euforia TV va avea o emisiune gastronomică proprie. ,,Euforia Cousine“ va înlocui emisiunile importate dedicate artei culinare, pe  care postul le transmite de doi ani încoace.

Emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, joia şi vinerea, de la ora 16.00. Aceasta va propune telespectatorilor o nouă abordare a artei gastronomice şi va avea doi moderatori care vor prezenta reţete, atât în platou, cât şi în bucătăriile unor  restaurante renumite din Bucureşti.

Cei doi maeştri bucătari sunt Nicolai, managerul clubului Fratelli, şi Susan, o prezenţă feminină foarte atrăgătoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite