Femeia perfectă, un mit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această toamnă, Roberto Lecci, consilierul de imagine al Monicăi Bellucci, din nou în România Timp de două zile, italianul a predat un curs de machiaj pentru ocazii speciale, cu circuit

În această toamnă, Roberto Lecci, consilierul de imagine al Monicăi Bellucci, din nou în România

Timp de două zile, italianul a predat un curs de machiaj pentru ocazii speciale, cu circuit închis, pentru 20 de specialişti în make-up profesional şi estetică, hairstylişti şi consilieri de imagine. Roberto Lecci este şi make-up artistul multora dintre vedetele televiziunii italiene Rai Uno.

Despre Monica Bellucci, actriţa italiană de 43 de ani care arată cu cel puţin 10 ani mai tânără, Roberto spune că este uşor să o consilieze şi să o machieze, pentru că este o femeie-concentrat de frumuseţe interioară şi exterioară.

Roberto Lecci a venit în România pentru a promova gama de produse profesionale de machiaj care poartă marca personală: ROLE şi, decât să facă un spot publicitar, preferă să le promoveze printr-o serie de cursuri direct la cei vizaţi: specialiştii în imagine, fie că este vorba despre make-up artişti, esteticiene sau hairstylişti.

Italianul este de părere că nu există femeia perfectă, de aceea sunt specialişti în imagine care se ocupă şi de dive, acest lucru însemnând că şi ele sunt femei care vor să‑şi pună în evidenţă ce au mai frumos şi să‑şi ascundă imperfecţiunile.

Româncele, frumuseţe simplă şi naturală

Conform spuselor sale, consilierul de imagine este un personaj indispensabil din viaţa unei persoane publice. Sarcina sa este nu aceea de executor al unor ordine primite din partea V.I.P-urilor, ci de a-l consilia pe cel care are nevoie să îşi dezvolte o imagine, în situaţii diferite, fie că este vorba despre un film, o şedinţă foto, un spot publicitar sau o defilare de modă. Consilierul are misiunea de a alege look-ul potrivit pentru circumstanţele respective.

Pentru Roberto, femeile din România sunt printre cele mai frumoase femei din lume: "Frumuseţea lor este una simplă, naturală, care nu a fost construită", declară el.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite