VIDEO Fachiru’ din Periş, dezgustat de juriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

NOTORIETATE  Bărbatul care scoate lapte pe ochi, eliminat săptămâna trecută de la „Românii au talent“, este un obişnuit al emisiunilor sportive de skandenberg. Tânărul este culturist, iar rezistenţa mare la durere îi dă posibilitatea să facă lucruri neobişnuite: înghite lame sau trage lapte pe nas şi îl scoate pe ochi.

Costel Pripas (28 ani), alias Fachiru' de la Periş, este de doi ani una dintre vedetele posturilor sportive şi a site-ului YouTube, reuşind să „smulgă" telespectatorilor tot felul de reacţii, de la şoc şi mirare până la dezgust şi groază.

VIDEO

Fachiru' a vrut să dovedească la preselecţia de la Pro TV că şi el are talent, dar spectatorii şi juriul nu au apreciat prestaţia sa, când a scos lapte pe ochi şi aţă prin burtă. „Nu mă aşteptam ca în sală să fie doar fetiţe speriate. Eu credeam că o voi speria cel mult pe Andra, dar bărbaţii din juriu au reacţionat ca nişte domnişoare oripilate şi şi-au pus mâna la ochi. Credeam că voi fi apreciat pentru că pot face lucruri pe care alţii nici nu şi le pot închipui, credeam că asta e ideea concursului", a mărturisit Fachiru' dezamăgit.

Cel mai mic dintre 12 fraţi

Costel Pripas este vedeta comunei ilfovene Periş, locul său de baştină. Acasă la el, fiorosul Fachir este „dragul mamei" şi un prieten de nădejde. Vorbeşte despre viaţa lui cu umor şi detaşare, este relaxat şi spune lucrurilor pe nume cu o sinceritate dezarmantă. Costel este cel mai mai mic dintre cei 12 fraţi şi locuieşte pe aceeaşi stradă cu patru dintre ei, ceilalţi fiind împrăştiaţi prin lume.

 „Trei fură prin Spania, iar ceilalţi sunt în ţară, muncesc. Eu cică-s cel mai deştept dintre toţi, aşa zice mama, şi o să fac lucruri mari la viaţa mea. Mama locuieşte în capul uliţei, avem fiecare casa noastră, aici e uliţa noastră. Teren nu prea a fost, aşa că nu am putut face casă mare, dar e modernă şi dotată cu tot ce trebuie.

Mi-am făcut casă din banii mei. Înainte de a mă chema ăştia pe la televiziuni am lucrat în construcţii şi ca bodyguard, dar acum fac bani din showbiz", a spus Fachiru', care se afla la antrenament în „sala de sport", o dependinţă a locuinţei sale.

Costel spune că e un dur în aparenţă, dar că, de fapt, nu este un tip violent şi nu intră în conflicte. „Nu-mi place să mă bat pe gratis. Urmază să mă bat luna asta cu Perversu' de pe Târgu Ocna, l-am bătut de două ori la skandenberg, o să-l bat şi la kickboxing. Oricum, sunt sigur că iese cu măcel, unul dintre noi va pica lat. Nu suntem profesionişti, nu ştim să ne batem. O să ne pocnim ca golanii", a mai spus Fachiru'.

Nu are o prietenă, dar nu se plânge. „Am avut destule prietene şi de obicei relaţiile mele se sfârşeau când aflau că le înşel. Nu mă feresc de adevăr, nu poate să-mi placă o singură femeie. Plus că mă sperie graba asta a fetelor de a se mărita. Dacă una vine mai des pe la mine, încet-încet pune stăpânire pe casă. Mai întâi îşi lasă hainele de schimb la mine, apoi îşi aduce cosmeticele, apoi îmi ocupă câteva rafturi în dulap, până când se instalează cu totul. Toate astea se întâmplă încet, cu fineţe, că poate eu nu mă prind. Când văd că începe să se poarte ca o stăpână, de obicei o rup", a mai spus tânărul.

"Urmează să mă bat luna asta cu Perversu' de pe Târgu Ocna, l-am bătut de două ori la skandenberg, o să-l bat şi la kickboxing. Nu suntem profesionişti, nu ştim să ne batem. O să ne pocnim ca golanii."

Fachiru' fost concurent „Românii au talent"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite