Fabrica de vedete a lui Vlad Ionescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabrica de vedete a lui Vlad Ionescu
Fabrica de vedete a lui Vlad Ionescu

Vedeta Antenei 1 a lansat ieri-dimineaţă „Şcoala de Televiziune”, prima instituţie de acest fel înfiinţată de oameni cu experienţă în domeniul audiovizualului.

Monica Columbeanu, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, Alessandra Stoicescu şi Mihaela Călin au fost vedetele invitate să ia parte la această lansare. Aceştia au vizitat studioul de ştiri şi cabina de machiaj unde cei care se vor înscrie vor face practica.

Profesorii care vor preda sunt şi ei nume cunoscute în media. Vlad Ionescu va ţine cursul de “Tehnica ştirii şi a prezentării de sport”, Alessandra Stoicescu îi va învăţa pe „studenţi” câteva secrete ale jurnalismului de televiziune, iar Mihaela Călin îi va familiariza cu tot ceea ce înseamnă prezentarea practică a emisiunilor de ştiri live.

Pe lângă aceştia, alţi oameni cu experienţă în presă le vor fi alături celor care îşi doresc să devină vedete de televiziune. Ferenc Vasas va susţine cursurile „Tehnici de redactare în presă” şi „Tehnici de colectare a informaţiei”, iar Coralia Meteleanu va preda cursul „Tehnica lecturii la microfon”. Costul întregului curs, care durează trei luni, este de 1.500 de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite