FOTOGALERIE Andreea Esca, din Antalya pân’ la Nisa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTOGALERIE Andreea Esca, din Antalya pân’ la Nisa
FOTOGALERIE Andreea Esca, din Antalya pân’ la Nisa

Vedeta ştirilor Pro TV şi soţul ei, Alexander Eram, şi cei doi copii, Alexia şi Aris, şi-au petrecut vacanţa de vară în Antalya, la Nisa, în Corsica şi în Făgăraş.

Prima destinaţie a Andreei Esca a fost Antalya, loc pe care îl alege aproape în fiecare an, pentru că „oferă cele mai bune condiţii pentru o vacanţă alături de copii, din punct de vedere calitate-preţ“, mărturiseşte aceasta.

La Nisa, în vizită la socri

Cel de-al doilea loc de pe harta de vacanţă a Andreei Esca a fost Nisa, oraş în care socrii vedetei au o casă. „Alexia şi Aris sunt foarte ataşaţi de bunicii lor şi le duc dorul deoarece nu îi văd decât de câteva ori pe an, aşa că profităm la maximum de timpul petrecut împreună“, spune vedeta.

Următoarea oprire a fost Corsica, unde locuieşte un bun prieten al soţului său. „Sunt multe peisaje sălbatice şi plajele sunt în mici golfuri, ceea ce îţi oferă linişte şi intimitate. Apa este turcoaz ca în vederile acelea minunate. Trebuie văzută Corsica, măcar o dată în viaţă“, spune Andreea, impresionată de zonă.

Pentru ultima perioadă a vacanţei, Andreea Esca a ales un sat din Făgăraş, unde obişnuia să meargă în copilărie. „A fost foarte frumos, am urcat cu cei mici pe Negoiu şi m-am revăzut şi cu toţi prietenii mei din timpul vacanţelor copilăriei, care veniseră de prin toată lumea pentru o sărbătoare organizată în sat, de Sfânta Maria“, povesteşte ea. Special pentru această sărbătoare, vedeta Pro TV şi copiii săi au îmbrăcat costumul popular.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite