FOTO Vezi cine este fata care a îmbrăţişat-o pe Shakira pe scenă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A stat opt ore în picioare, udă până la piele, dar a meritat! Mădălina Iuraşcu, o tânără de numai 18 ani, şi-a văzut visul cu ochii: a dat din şolduri şi a cântat pe scenă alături de Shakira. Ba mai mult, la un moment dat, cântăreaţa columbiană a şi îmbrăţişat-o. Click! a stat de vorbă cu tânăra norocoasă.

N-ai cum să nu exulţi atunci când o asculţi vorbind de Shakira şi despre concertul de ieri, de la Bucureşti. Faţa i se luminează toată, ochii albaştri i se fac mari şi schiţează un zâmbet larg. Este Mădălina Iuraşcu, o liceeană de numai 18, una din cele două norocoase românce, pe care diva columbiană le-a invitat pe scenă alături de ea.

Şi-a luat bilet la concert încă de acum trei luni, dar nici prin cap nu-i trecea că va ajunge să-şi vadă idolul atât de aproape. Darămite să-l şi atingă! Astăzi, la nici 24 de ore de la eveniment, Mădălina încă mai trăieşte momentul. Şi-aduce aminte tot, în cele mai mici detalii. A ajuns în Piaţa Constituţiei la ora 14.00, iar trei ore mai târziu era prima în faţă la gazon A. Udă leaorcă, Mădălina nu s-a predat vremii urâte şi a aşteptat nerăbdătoare alte câteva ore până ce diva columbiană şi-a început show-ul.

Vezi aici mai multe fotografii cu Mădălina Iuraşcu şi Shakira

„Cred că era a a treia melodie, undeva după 21.30, atunci când Shakira ne-a întrebat cine doreşte să vină alături de ea. În jurul meu erau numai băieţi şi câteva fete mai micuţe ca vârstă. Shakira s-a uitat la mine, mi-a zâmbit şi mi-a făcut semn să urc pe scenă. Nu mi-a venit să cred, era ireal ce mi se întâmplă. Ţin minte că m-au împins nişte băieţi peste gard, pentru că nu puteam să-l sar", rememorează tânăra.

Alături de Mădălina a mai urcat o altă fată din public, după care a început celebra melodie „Whenever, Wherever". „Aveam emoţii mari. A dansat puţin cu noi, până la urmă am prins coregrafia: left, right, left, right", se amuză Mădălina.

Un moment cu adevărat magic pentru tânără a fost acela când Shakira a venit lângă ea şi au cântat împreună refrenul piesei. „M-a îmbrăţişat şi mi-a pus microfonul la gură. Am cântat împreună cu ea. Chiar nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat", exultă Mădălina, care a primit nenumărate felicitări de la rude şi prieteni, atât pe telefon cât şi pe facebook. „Azi (duminică - n.r.) dimineaţă mi s-a şi descărcat telefonul la câte telefoane am primit. Toţi s-au bucurat pentru mine şi nu le venea să creadă ce mi s-a întâmplat!".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite