FOTO Sharon Stone, topless la 51 de ani. Şi ce?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sharon Stone, topless la 51 de ani. Şi ce?
FOTO Sharon Stone, topless la 51 de ani. Şi ce?

Pudibonderia printre vedetele de la Hollywood pare să fie o noţiune uitată cu totul. Sub motto-ul „Am 51 de ani. Şi ce dacă?“, actriţa Sharon Stone completează lista celebrităţilor care pozează dezbrăcate chiar şi după ce au ajuns la „vârsta înţelepciunii“.

Vezi aiciaici şi aici POZE NUD cu Sharon Stone.

Citiţi şi:
VIDEO Ce şanse are România  la Miss Universe?

În numărul de luna aceasta al revistei „Paris Match“, actriţa arată că o femeie poate fi sexy chiar şi după 50 de ani. Încorsetată minimalist în latex, cu o atitudine sado-masochistă asumată, Sharon Stone şochează, din nou. Deloc inhibată sau jenată, actriţa oferă în interviul acordat revistei pariziene câteva fărâme din filosofia sa de viaţă.

„Să fac aceste fotografii a fost foarte amuzant pentru mine. Există cumva o vârstă la care ar trebui să-ţi interzici ­să-ţi arăţi trupul? Jumătate din viaţă nu înseamnă sfârşitul existenţei. Fotografiile acestea nu sunt deloc surprinzătoare pentru mine. Viaţa mea nu s-a dat peste cap la 50 de ani, iar eu nu m-am schimbat. Cred că este mult mai şocant să vezi adolescente dezbrăcate în paginile revistelor, decât să vezi o femeie de 50 de ani. Nu credeţi asta?“, se întreabă Sharon Stone.

Cu o reputaţie de femeie care şochează atât prin apariţie, cât şi prin discurs, actriţa susţinea, în 2006, la lansarea filmului „Instinct primar 2/Basic Instict 2“, că „vârsta a doua este perioada marilor revelaţii“.

Sharon Stone povesteşte în paginile revistei cum a luat viaţă acest pictorial. „Am intrat în studioul foto al lui Alix Malka, pe care îl admir foarte mult pentru munca sa, iar el mi-a zis că vrea să mă reinventeze. Mi-a trimis apoi nişte haine şi mi-am dat seama că vrea să mă arate exact aşa cum sunt eu în realitate“, spune Sharon Stone în interviul acordat scriitorului Marc Levy.

„Fotografiile sunt mai mult grafice şi arată femeia ca o operă arhitecturală, ca o sculptură ale cărei forme nu sunt foarte diferite de cele pe care le-a realizat Rodin“, completează ea.

Actriţa spune că este încântată de ceea ce a realizat fotograful Alix Malka pentru că i se pare diferit. „De mai mult timp asistăm la deconstrucţia corpului feminin în fotografiile de modă. Alix a vrut să arate inversul, exprimând feminitatea într-o manieră sănătoasă, care arată forţă şi bucurie“, adaugă actriţa.

Cum vede Sharon Stone bătrâneţea

Actriţa a mărturisit că se află la „jumătatea existenţei“, aşa că priveşte bătrâneţea de departe. Întrebată cum arată frumuseţea la o vârstă înaintată, actriţa a dat-o ca exemplu pe Jeanne Moreau. „Frumuseţea ţine de suflet, nu de vârstă. Un bărbat mi-a spus într-o zi că ridurile pe care le am în colţurile gurii sunt ca nişte paranteze ce înconjoară lucrurile frumoase pe care le rostesc. Eu nu le înţeleg pe femeile acelea care vor să se asemene şi care «trag » de piele până pierd orice urmă de expresivitate “, spune Sharon Stone.

Trecând dincolo de frumuseţea fizică, Marc Levy o întreabă pe actriţă ce aşteptări are în această a doua parte a vieţii. „În ziua în care am împlinit 50 de ani am început să dau jumătate din ceea ce am – haine, bijuterii, veselă, mobilă, opere de artă... Dar nu a fost suficient. Aşa că am analizat persoanele care mă înconjoară şi mi-am dat seama că jumătate dintre ele sunt frivole, vanitoase.

Aşa că m-am îndepărtat de ele. Apoi m-am privit pe mine însămi şi m-am despărţit de ideile mele preconcepute, de tot ceea ce era inutil, în van. Acum, la 51 de ani, nu mai văd nevoia de a fi altfel decât sunt, de a purta haine care ar putea schimba părerea pe care o au oamenii despre personalitatea mea. Întorcându-mă la origini, m-am regăsit“, povesteşte actriţa. Pe site-ul revistei „Paris Match“ găsiţi transcrierea interviului pe care i l-a acordat vedeta scriitorului Marc Levy.

Îndrăzneala vine odată cu vârsta

image

Sophia Loren a pozat seminud în catalogul Pirelli din 2007



Pentru Sophia Loren s-a inventat termenul de ­sex-simbol. De la începutul carierei sale, actriţa italiană, acum în vârstă de 75 de ani, a devenit fantezia bărbaţilor şi modelul femeilor. Aşa că nu a fost o surpriză faptul că actriţa a fost invitată să pozeze semi-nud la vârsta de 73 de ani şi că a acceptat.

Imaginea a apărut în catalogul Pirelli din 2007, alături de siluetele zvelte şi tinere ale unor celebrităţi precum Penelope Cruz, Naomi Watts şi Hillary Swank.

Fără inhibiţii

„Nu-mi închipuiam că-mi vor cere un asemenea lucru“, declara Sophia Loren în 2007, după lansarea catalogului.
„Am început să râd, am crezut că este ridicol, mi-a fost şi un pic frică, am pus multe întrebări şi până la urmă am spus: «Ce naiba! O fac oricum»“, se amuza actriţa povestind temerile pe care le-a avut la început.Nici Demi Moore nu refuză pictorialele provocatoare. La 45 de ani, actriţa i-a pozat lui Mario Testino (n.r. – fotograful preferat al Prinţesei Diana) pentru revista americană „V“. Aceasta a acceptat să fie fotografiată îmbrăcată în costum de baie, la insistenţele fotografului, dar şi în rochii albe, vaporoase şi ridicate strategic pentru a-i afişa silueta de invidiat.

Pentru asemenea shootinguri, vedetele se lasă pozate de fotografi celebri precum Mario Testino, Annie Leibowitz şi Herb Ritts, care transformă ceea ce ar fi putut fi nişte imagini banale cu femei goale, în adevărate repere ale artei vizuale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite