Vezi imagini cu Pamela Anderson de la petrecerea Playboy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Pamela Anderson a ajuns vineri după amiază în România pentru a participa la prima petrecere europeană Playboy Mansion.

UPDATE Invitaţii au început să vină la petrecere încă de la orele 22.00, bărbaţii îmbrăcaţi în costume negre, iar fetele în desuuri sexy. Însă diva pe care o aştepta toată lumea, care este şi gazda petrecerii Playboy Mansion Revisted, şi-a făcut apariţia la Palatul Snagov la 23.30. Pamela Anderson (43 de ani) a coborât dintr-un SUV negru, îmbrăcată cu o rochie lungă, neagră, fiind flancată de bodyguarzi.

image
image
image
image

Diva rămâne în Bucureşti o singură noapte, iar la petrecere a anunţat că nu va sta mai mult de două-trei ore. Printre cei 500 de invitaţi şi-au făcut apariţia şi Loredana Groza, Cătălin Botezatu, Liana Stanciu şi soţul său, Mihai Georgescu.

În cadrul evenimentului vor avea loc două momente speciale: o licitaţie condusă chiar de Pamela Anderson, urmând ca banii strânşi să ajungă la fundaţia Lianei Stanciu, iar apoi va avea loc lansarea cărţii „Un vis împlinit", primul roman al fostei vedete Baywatch.

image
image
image
image

Vedete "ucise" din zvonuri pe internet

Vedeta le-a cerut organizatorilor să-i pună la dispoziţie un meniu vegetarian şi un apartament într-un hotel din Capitală. De altfel, pe toată distanţa dintre aeroport şi hotel, diva a fost păzită la fel de atent ca şi un înalt oficial.

"Nu a avut pretenţii exagerate. Tot ce a vrut e un SUV care să o ia de la aeroport, un apartament la un hotel din Capitală şi meniu vegetarian", a precizat Oana Roman, organizatorul evenimentului.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite