FOTO Un actor din “Harry Poter” s-a pozat cu plantaţia sa de canabis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Un actor din “Harry Poter” s-a pozat cu plantaţia sa de canabis
FOTO Un actor din “Harry Poter” s-a pozat cu plantaţia sa de canabis

Mai multe fotografii cu Jamie Waylett, actor în seria de filme Harry Poter, alături de o plantă uriaşă de canabis din camera sa, au fost făcute publice în presa britanică.

Jamie Waylett, care a jucat rolul lui Vincent Crabbe în seria de pelicule Harry Poter, s-a pozat cu o plantă uriaşă de canabis, cu numai câteva zile înainte ca poliţia să descopere fabrica de droguri din locuinţa sa, în aprilie 2009.

Jamie Waylett, în vârstă de 20 de ani, care a jucat personajul lui Vincent Crabbe, a fost arestat pentru posesiune de droguri după ce, aflat la volan, agenţii rutieri care l-au tras pe dreapta au descoperit mai multe pungi de marijuana la el în maşină.

Ulterior, în locuinţa sa din Londra au avut loc mai multe investigaţii, în urma cărora anchetatorii au constatat că Waylett creştea zece plante de canabis. Acuzat de producţie ilegală de droguri, el a fost condamnat la 120 de ore de muncă în folosul comunităţii.

Însă, de curând, au apărut în presă mai multe fotografii cu tânărul actor şi plantaţia sa de droguri. Cotidianul britanic “The Sun” citează sursa care a dezvăluit pozele şi care şi-a păstrat anonimatul: “Jamie încearcă să se dea şmecher - ca un baron al drogurilor care-şi supraveghează imperiul. Ce idiot!”

Personajul care l-a făcut celebru, Vincent Crabbe, a fost scos din scenariul ultimei serii Harry Poter, Deathly Hallows (“Talismanele Morţii”).

Vezi fotografiile cu Jamie Waylett şi plantele sale de canabis pe adevărul.it.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite