Eva Mendez: "Uau! Sunt atât de sexy!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie frumoasă cantonată într-un birou de marketing sună la fel de neverosimil ca o actriţă sexy în şomaj. Eva Mendez a fost şi una, şi alta. Anul trecut, Eva Mendez a fost de

O femeie frumoasă cantonată într-un birou de marketing sună la fel de neverosimil ca o actriţă sexy în şomaj. Eva Mendez a fost şi una, şi alta.

Anul trecut, Eva Mendez a fost de şapte ori "copertă" la revistele pentru bărbaţi, s-a implicat în campania PETA ce milita împotriva sacrificării animalelor pentru blană şi a promovat produsele cosmetice Revlon. Şi a apărut pe ecrane în "Noaptea e a noastră" dându-i replica lui Joaquin Phoenix.

Luna trecută, în ziua în care apărea ştirea că Eva Mendez va fi imaginea Calvin Klein Fragrance, agenţiile difuzau alta, în care se spunea că a fost internată la dezintoxicare la Cirque Lodge din Utah, clinica unde poposise şi Lindsay Lohan.

Nu se ştie dacă Eva Mendez mai este "demnă" de o campanie de milioane de dolari şi nici dacă va mai fi aptă să filmeze la "Witch" ("Consilier în amor"), sitcomul pe care îl realizează Will Smith, după filmul cu acelaşi nume. Ca majoritatea celor care nu mai sunt capabili să-şi gestioneze succesul, Mendez începe să alunece uşor pe panta alcoolului şi a drogurilor.

Momentan, este "în şomaj". Rămâne de văzut dacă va reuşi să iasă din această perioadă sumbră şi să înveţe ceva din ea. Mendez este cunoscută din filme precum "Lipit de tine ("Stuck On You"), "Mai iute, mai furios", "A fost odată în Mexic" "Ai încredere în bărbaţi" ("Trust The Man"), "Hitch", "Ghost Rider", serialul "V.I.P." (difuzat pe AXN).

Născută într-o familie de origine cubaneză (pe 5 martie 1974), Eva a studiat marketingul la sfârşitul anilor "90. Pentru că visa să facă actorie, şi-a trimis fotografia la o agenţie de casting. Un agent a remarcat-o imediat şi a distribuit-o în câteva clipuri publicitare.

Pentru că imaginea ei "vindea bine", a primit un rol şi în videoclipul formaţiei Aerosmith. Între timp, a urmat cursurile de actorie ale celebrei Ivana Chubbuck, iar solicitările au devenit mai numeroase şi mai importante. "A trebuit să lupt mult ca să mă impun la Hollywood ca actriţă de origine latino-americană. Nu mi-am propus să fac parte din vreun top, ci să-mi fac foarte bine meseria", spunea într-un interviu publicat de "People".

Cea mai grea scenă din cariera ei a fost şi cea mai fierbinte - alături de Joaquin Phoenix, la începutul filmului "Noaptea e a noastră". "Eram foarte nervoasă înainte de acea filmare, pentru că în încăpere, în afară de operator, mai erau alţi trei bărbaţi. Dar, când am văzut rezultatul pe ecran, mi-am zis: Uau, sunt atât de sexy! Ştiţi ce este foarte jenant la filmele cu scene de amor? La montaj, producătorii taie din preludiu, din motivaţia psihologică a personajelor.Se arată prea mult sex şi prea puţin erotism, prea multă violenţă şi prea puţină analiză psihologică", vorbeşte despre erorile din sistemul made in Hollywood.

Mendez este o susţinătoare, fără a se implica politic, a lui Hillary Clinton. "Îi ascult şi pe Obama, şi pe Hillary. Dar de multe ori mă gândesc că de sute de ani ţara asta a fost condusă de bărbaţi şi lucrurile merg din rău în mai rău. Ce-ar fi ca acum, când ni se dă şansa să votăm o femeie, chiar să o facem?"

În filme se arată prea mult sex şi prea puţin erotism, prea multă violenţă şi prea puţină analiză psihologică
Eva Mendez

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite