Elton John şi-a anulat mai multe concerte, din cauza unei infecţii şi a gripei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elton John şi-a anulat mai multe concerte prevăzute pentru luna noiembrie, pe care urma să le susţină singur sau împreună cu Billy Joel, din cauza unei infecţii bacteriene şi a unei gripe de care suferă, potrivit site-ului oficial al câtăreţului, transmite AFP.

Artistul britanic, în vârstă de 62 de ani, ar fi trebuit să concerteze pe 4,7 şi 10 noiembrie în Statele Unite, alături de Billy Joel. Totodată, a fost nevoit să renunţe la ultimele concerte din Marea Britanie şi Irlanda, în cadrul turneului mondial "Red Piano".

Medicul lui Elton John i-a recomandat să contramandeze aceste concerte, din cauza unei infecţii serioase cu bacteria e-coli (o bacterie interstinală, n.r.) şi a unei gripe, aşa cum se poate citi pe site. Potrivit presei britanice, Elton John a petrecut câteva zile într-un spital londonez. "Este bine", a declarat, duminică, partenerul lui, David Furnish, publicaţiei Mail.

Pe 30 octombrie, Elton John şi-a anulat concertul de la Dublin. Show-ul ce trebuia să aibă loc pe arena O2 din capitala Irlandei este al cincilea din turneul britanic pe care muzicianul l-a anulat ca urmare a problemelor de sănătate, după cele de la Liverpool, Sheffield, Newcastle şi Londra.

În vară, Elton John a fost obligat să anuleze şi alte spectacole din seria concertelor susţinute alături de un alt cântăreţ important din Albion, Billy Joel. Atunci, însă, cauza anulării show-urilor au fost problemele de sănătate acuzate de către Joel.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite