Elizabeth Taylor nu va participa la ceremonia publică a lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elizabeth Taylor nu va participa la ceremonia publică a lui Michael Jackson
Elizabeth Taylor nu va participa la ceremonia publică a lui Michael Jackson

Elizabeth Taylor nu va participa la ceremonia de omagiere publică a prietenului şi confidentului său de o viaţă, Michael Jackson, care va avea loc la Staples Center, Los Angeles, astăzi.

Citiţi şi:
Executorii testamentului lui Michael devin administratori temporari ai averii
Familia lui Michael, păreri contradictorii legate de înmormântarea artistului

Fanii lui Michael Jackson, aşteptaţi la Timişoara

Actriţa Elizabeth Taylor a hotărât să nu participe la ceremonia de comemorare a artistului ce s-a stins din viaţă pe 25 iunie. Decizia actriţei a fost postată pe site-ul de socializare Twitter, scrie Fox News. Aceasta scria:

Dragostea mea se duce către Katherine şi copii lui Michael…Am zis că nu o să mă duc la Staples Center şi cu siguranţă nu o voi face. Ţin prea mult la el…Pur şi simplu nu cred că Michael ar fi vrut să îmi împărtăşesc durerea alături de alte milioane de oameni care or să fie prezenţi acolo. Ce simt rămâne între noi doi, nu este un eveniment public. Şi nu garantez că aş putea spune măcar un cuvânt.
 
De când a aflat vestea morţii lui Michael se zvoneşte că starea fizică şi mentală a lui Elizabeth Taylor s-ar fi înrăutăţit. Actriţa, în vârstă de 71 de ani, a fost văzută recent într-un scaun cu rotile.

Vinerea trecută, Taylor scria pe Twitter:

Inima şi mintea mea sunt frânte. Am ţinut atât de mult la Michael încât nu-mi imaginez viaţa fără el. Va trăi în inima mea pentru totdeauna.

Vezi aici poze cu Michael Jackson şi Elizabeth Taylor

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite