Elin Nordegren: „Banii nu mă fac fericită, dar fac lucrurile mai uşoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Tiger Woods, Elin Nordegren, a acordat primul şi singurul interviu după separarea de jucătorul de golf. Modelul de origine suedeză Elin Nordegren a declarat revistei „People“ că nu a ştiut niciodată de aventurile soţului său.

Jurnalistul de la revista „People" s-a întâlnit în mai multe rânduri cu Elin Nordegren, iar întrevederile lor s-au concretizat în aproximativ 19 ore de interviu. Chiar şi aşa, fosta soţie a jucătorului de golf s-a limitat în a face doar declaraţii „cuminţi" despre faptul că a suferit şi că acum îşi doreşte să aibă grijă de copiii ei şi să se concentreze asupra studiilor pe care le desfăşoară. Modelul suedez în vârstă de 30 de ani a mai declarat pentru publicaţia americană că nu a bănuit niciodată că Woods ar avea legături extraconjugale.

Woods, relaţii cu 19 femei

În ceea ce priveşte mulţimea de femei care au declarat că ar fi avut legături cu Woods, Elin a declarat: „M-am simţit foarte jenată pentru că am fost înşelată. ­M-am simţit trădată de multe persoane din jurul meu". „Iniţial am crezut că avem o şansă şi ne-am străduit foarte mult să facem să meargă căsnicia noastră", a povestit modelul suedez. „Am trecut prin etapa neîncrederii, a şocului, şi am ajuns la mânie şi durere, cauzate de destrămarea familiei mele", a completat modelul.

În interviul pentru revista „People", Elin Nordegren a negat informaţiile potrivit cărora l-ar fi lovit pe Woods cu crosa de golf şi apoi l-a urmărit cu maşina chiar înainte ca acesta să facă accident.

Elin a mai spus că în ultimele nouă luni, de când a început scandalul, a ajuns să-şi piardă părul, să aibă insomnii şi piardă în greutate. Divorţul lui ­Woods de Elin a fost pronunţat la începutul acestei săptămâni. În timpul procesului au depus mărturie mai multe femei care au declarat că ar fi avut relaţii cu jucătorul de golf. Potrivit dailymail.co.uk, Între 11 şi 19 femei au recunoscut că ar fi avut relaţii cu jucătorul de golf.

Elin a evitat să spună în interviu ce sumă a primit în urma divorţului, declarând că banii aceştia nu o fac mai fericită, dar că fac unele lucruri mai uşoare. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Elin a primit în urma separării aproximativ 100 de milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite