EXCLUSIV/ Mihai de la 3SE îşi face videoclip de 10.000 de euro la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Videoclipul va fi realizat de braşoveanul Răzvan Bujdoiu, un om de afaceri de succes, care va suporta toate cheltuielile.

Atât Mihai, cât şi cele două modele care vor filma în videoclip, vor fi cazate la hotelul Gott, situat chiar în Piaţa Sfatului din Braşov şi care face parte din resortul Raya Mirage, aflat  în proprietatea lui Răzvan Bujdoiu. Acesta a dezvăluit, pentru „Adevărul de Seară“, câteva detalii privind această producţie din lumea show-biz-ului.

image

Astfel, după cum ne-a declarat producătorul videoclipului, unul dintre modele este Elena Voscoboinic, cunoscută de la emisiunea „Dansez pentru tine". Elena Voscoboinic este fosta partenera a lui Radu Valcan din sezonul trecut al emisiunii,  şi va face si ea parte, din 19 martie, din baletul emisiunii.

Braşoveanca Anita Dumitrescu este celălalt model care va participa la realizarea videoclipului. Filmările sunt făcute contracronometru, ne-a declarat Răzvan Bujdoiu, întrucât Anita trebuie să plece în Mexic, în 15 mai, unde are de onorat un contract la Cancun. Anita Dumitrescu este proprietara Raya Mirage Villa, situat pe Valea Glăjăriei din Râşnov, unde se vor filma 80% din scenele videoclipului.

image

„Nu ştiu exact cât va fi bugetul întregului videoclip, aproximativ 10.000 de euro. Oricum, va fi, probabil,  cea mai  mare producţie de profil din acest an, având în vedere criza economică. Rămâne de văzut cât timp va sta elicopterul în aer, în timpul fimărilor, care vor avea loc în perioada 7 - 10 mai, în mai multe locuri din judeţ. Vă pot dezvălui, pentru moment, că se vor filma scene atât în Piaţa Sfatului, cât şi la herghelia mea privată. Oricum, vor trebui să înveţe să călărească, mai întâi", ne-a dezvăluit Bujdoiu, care este naşul de căsătorie al lui Mihai şi al copilei lui.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite