EXCLUSIV Faith No More, în vizită la Palatul Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EXCLUSIV Faith No More, în vizită la Palatul Parlamentului
EXCLUSIV Faith No More, în vizită la Palatul Parlamentului

„Adevărul” vă prezintă în exclusivitate fotografii şi reacţii de la membrii trupei americane care au mers la fosta Casă a Poporului înainte de concertul de diseară. CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE!

Turul special a început în jurul orei 15.20 şi s-a terminat chiar înainte de închiderea programului de vizirare, la ora 16.00.
Membrii formaţiei şi-au exprimat încă de acum câteva zile dorinţa de a vedea clădirea, un simbol al perioadei comuniste din România. Însoţiţi de o parte dintre organizatorii concertului de la Bucureşti şi de un singur bodyguard, tot din România, cei cinci rockeri au venit la Parlament cu un maxi-taxi.

Îmbrăcaţi lejer, cu tricouri, bermude şi şlapi, muzicienii s-au „pierdut” în mulţimea de turişti străini de la intrarea sediului parlamentului.

La sfârşitul turului, membrii trupei au spus că le place foarte mult actualul sediul al Parlamentului României, declarându-se impresionaţi de tablourile şi arhitectonica clădirii. Bateristul trupei a spus în glumă că lui i-a plăcut cel mai mult piscina aleşilor statului.

După tur, rockerii au mers să încerce mâncare tradiţională românească la unul dintre restaurantele cu specific din zona Teiul Doamnei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite