EXCLUSIV Carlos Santana: „Nu mă consider o legendă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carlos Santana (61 de ani) vorbeşte într-un interviu acordat ziarului „Adevărul“ despre muzica sa, despre show-ul de la Bucureşti, dar şi despre legătura specială cu Dumnezeu.

Adevărul: Muzica dumneavoastră este descrisă drept un amestec de multe genuri muzicale. Cum aţi descrie-o dumneavoastră?

Carlos Santana: Eu aş spune că muzica mea o muzică din inimă, pentru inimă

După mai mult de 40 de ani de carieră, credeţi că muzica mai poate fi reinventată, că poate să mai apară ceva nou?

Eu cred că da. La fel ca fiecare apus, la fel ca fiecare răsărit, muzica e altfel, de fiecare dată.

Când aţi venit în SUA, din Mexic, aţi spălat vase ca să vă întreţineţi. Cum aţi descrie parcursul de la ajutor în bucătărie, la legendă a muzicii?

E o întrebare bună... Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge o legendă, nici acum nu mă consider o legendă. Mi-am dorit să fiu muzician, ca tatăl meu, şi mi-am dorit să cânt alături de mari artişti ca B.B. King, Tito Puente sau Miles Davis. Dar nu m-am gândit niciodată că vreau să devin o legendă.

Cum va fi show-ul de la Bucureşti?

Eu şi trupa mea vom cânta aproape trei ore, piese de ieri, de azi şi de mâine. Vor fi melodii cu care unii oameni au crescut, vor fi cântece actuale, dar şi melodii foarte noi, pe care nici nu le-am înregistrat încă. Vreau să menţionez că nu există în lumea asta nicio trupă ca a mea. E o formaţie care cântă live şi care poate aborda foarte multe genuri muzicale.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite