„Ducesa” are priză la vedetele Pro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansarea în România a filmului cu Keira Knightley în rol principal a beneficiat de prezenţa mai multor celebrităţi autohtone. Andreea Esca, Medeea Marinescu, băieţii de la Animal X şi Smiley împreună cu Laura Cosoi se numără printre primii spectatori ai filmului.

Premiera de gală a filmului a avut loc vineri seară la CinemaPro şi printre spectatorii care au profitat de ocazia de a vedea cel mai nou film cu Keira Knightley în rolul principal s-au numărat mai multe vedete ale trustului Pro.

Pe lângă Andreea Esca, prezentatoarea ştirilor Pro TV, la lansarea filmului de epocă au participat şi Smiley, însoţit de iubita sa, Laura Cosoi, şi băieţii de la Animal X, care vor lansa în curând un album sub umbrela Media Pro Music.

Postul Acasă TV a fost reprezentat prin Ioana Maria Moldovan, de la „Poveştiri adevărate” şi Mircea Solcanu, de la „Poveştiri de noapte”, dar şi Medeea Marinescu, protagonista serialului „Doctori de mame”.  Spectatorii au fost întâmpinaţi la intrarea în cinematograf de animatori care purtau costume de epocă şi făceau plecăciuni.

Un nou rol de aristocrată

Actriţa britanică Keira Knightley deţine rolul principal în noua producţie regizată de Saul Dibb, a cărei acţiune se petrece în secolul al XVIII-lea.

Ea este Georgiana Spencer, prezentată încă din adolescenţă. Ducesa s-a măritat la 17 ani cu un bărbat vârstnic, ducele Devonshire, interpretat de îndrăgitul Ralph Fiennes.

Georgiana Spencer, o femeie care nu s-a supus convenţiilor sociale, nu a fost fericită cu soţul ei şi s-a implicat într-o aventură pasională cu Charles Grey. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite